Završna konferencija projekta “Odrastimo sretno u poticajnom okruženju”

U sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Općina Josipdol provela je projekt „Odrastimo sretno u poticajnom okruženju“.

Projekt se provodio 30 mjeseci tijekom kojih je stvoreno poticajno okruženje za djecu i mlade obitelji. Projekt je vrijedan 2,5 milijuna kuna te je sufinanciran od strane Europskog socijalnog fonda u 100%-tnom iznosu. Njime je omogućen organizirani boravak djece u programima predškolskog odgoja i obrazovanja za minimalno 15-ero djece, sudjelovanje u igraonicama za preko stotinu djece te zapošljavanje četvero djelatnika.

Završna konferencija projekta održat će se

18. svibnja (utorak) 2021. godine u 10:00 sati

novo vanjsko višenamjensko igralište uz Osnovnu školu i Dječji vrtić Josipdol

na kojoj će sudjelovati pomoćnik ministra znanosti i obrazovanja Momir Karin, načelnik Općine Zlatko Mihaljević, Marija Šćulac, pročelnica Upravnog odjela za školstvo Karlovačke županije, ravnateljica Dječjeg vrtića Josipdol Maja Marinić te predstavnici  Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Tom će prigodom biti predstavljene provedene aktivnosti i ostvareni rezultati u okviru projekta s osvrtom na značaj i kvalitetu brige o djeci i kvaliteti organiziranog predškolskog odgoja i obrazovanja na području Općine Josipdol.

Prethodno Biračka mjesta na području Općine Josipdol

Službene web stranice Općine Josipdol

Općina Josipdol

Ogulinska 12 , HR-47303 Josipdol

Uredovno vrijeme:

Pon-Pet: 07.00 – 15.00 h

Dnevni odmor: 10.00 – 10.30 h

Općina Josipdol © 2021-2023. Sva prava pridržana.

web: Lucius Agency

Skip to content