Zapošljavanje u javnim radovima 2021. godine

Općina Josipdol objavljuje  je oglas za zapošljavanje na određeno vrijeme u Programu javnih radova u  2021. godini u  PROGRAMU JAVNIH RADOVA „Uredimo Općinu Josipdol javnim radom“ u kojem se planira zapošljavanje 5 osoba, a koji obuhvaćaju  radove na održavanju, obnovi, čuvanju, zaštiti i saniranju povijesnih građevina, kulturne i spomeničke baštine te održavanje turističke infrastrukture, održavanju javnih površina, pojaseva uz nerazvrstane ceste na području Općine Josipdol. Radovi obuhvaćaju poslove na održavanju čistoće i uklanjanju korova, niskog raslinja, i drveća. Čišćenje zemljišta za provođenju EU projekata i uređenje vidikovca. Čišćenje okoliša uz turističke prometnice.  Obnova i uređenje javnih površina na području Općine.

Opći uvjeti za prijem,  sukladno Zakonu  o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj)  samoupravi,  su:

  • punoljetnost
  • hrvatsko državljanstvo

Posebni uvjeti za prijem  su:

  • osnovna škola, bez škole
  • radno iskustvo nije bitno
  • da ispunjava uvjete propisane mjerama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje

Natječaj je otvoren od 6. do 13. travnja 2021. godine.

Sve informacije se mogu dobiti na broj telefona: 047/581-298, e-mail: opcina@josipdol.hr ili osobnim dolaskom na adresu: OPĆINA JOSIPDOL, OGULINSKA 12, JOSIPDOL.

Prethodno Čestitka povodom blagdana Uskrsa

Službene web stranice Općine Josipdol

Općina Josipdol

Ogulinska 12 , HR-47303 Josipdol

Uredovno vrijeme:

Pon-Pet: 07.00 – 15.00 h

Dnevni odmor: 10.00 – 10.30 h

Općina Josipdol © 2021-2023. Sva prava pridržana.

web: Lucius Agency

Skip to content