ZA SKRADNIK NOVO SPORTSKO IGRALIŠTE

Lijepe vijesti dolaze nam iz Ministarstva Regionalnog razvoja i Fondova Europske unije. Općina Josipdol ostvarila je sredstva u iznosu 48.000,00 Eura iz Programa podrške brdsko-planinskim područjima za Projekt pod nazivom „Izgradnja školskog sportskog igrališta u Skradniku“.

Projektom će se izgraditi novo, do sada nepostojeće školsko sportsko igralište pokraj područne škole Skradnik unutar Općine Josipdol. Izgradnjom novog igrališta za djecu i mlade izravno će se doprinijeti održivom razvoju brdsko-planinskim područjima u smislu poboljšanja socijalne, odnosno društvene te javne infrastrukture. Projekt je koncipiran kao odgovor na razvojne prioritete lokalne i područne razine te kao takav doprinosi unaprijeđenju infrastrukture naselja Skradnik.

Tijekom provedbe projekta planirano je provesti sljedeće vrste radova: zemljane radove, betonske i armiranobetonske radove, asfalterske radove te ostale potrebne radove. Nadalje, u sklopu provedbe projekta planirana je nabava zaštitnih ograda kao i opreme za igralište.

Prethodno Proslavljen Dan Općine Josipdol

Službene web stranice Općine Josipdol

Općina Josipdol

Ogulinska 12 , HR-47303 Josipdol

Uredovno vrijeme:

Pon-Pet: 07.00 – 15.00 h

Dnevni odmor: 10.00 – 10.30 h

Općina Josipdol © 2021-2023. Sva prava pridržana.

web: Lucius Agency

Skip to content