Vesela fašnička povorka malih maškara Dječjeg vrtića Josipdol

Već po tradiciji, nakon šetnje glavnom ulicom maskirana povorka djece iz Dječjeg vrtića Josipdol zajedno s tetama koje su ih cijelo jutro uređivale, posjetila je Općinu Josipdol. I ove godine to je bila malo drugačija fašnička povorka po propisanim epidemiološkim mjerama, međutim dječjeg smijeha i pjesme te plesa nije nedostajalo. Mašta u kostimografiji ni ove godine nije nedostajala, a općinskim dvorištem su zavladali Spidermani, Batmani, Else, Minnie, Snjeguljice, dobre vile, policajci, i drugi zamišljeni te razigrani omiljeni likovi naših mališana koji su osim maštovitih maski sa sobom donijeli pjesmu, smijeh i dječje veselje.

Veselu povorku su dočekali i ugostili zaposlenici te načelnik Općine Josipdol Dragan Rudančić. Nakon što su otplesala i otpjevala nekoliko veselih pokladnih  prigodnih pjesmica, djeca su se zadržala kraće ispred zgrade Općine u plesu i kraćem druženju.

Načelnik Općine Dragan Rudančić je zahvalio malim maškarama i tetama iz Dječjeg vrtića Josipdol na posjeti te ih počastio prigodnim slatkišima i krafnama.

Prethodno Poziv na obrazovnu radionicu na temu održivog gospodarenja otpadom, pravilnog odvajanja otpada u kućanstvima i ponovne uporabe predmeta

Službene web stranice Općine Josipdol

Općina Josipdol

Ogulinska 12 , HR-47303 Josipdol

Uredovno vrijeme:

Pon-Pet: 07.00 – 15.00 h

Dnevni odmor: 10.00 – 10.30 h

Općina Josipdol © 2021-2023. Sva prava pridržana.

web: Lucius Agency

Skip to content