Turistička zajednica područja Smaragdnih rijeka i dolina u srcu Hrvatske prisustvovala “Edukaciji za ogranizatore manifestacija i događanja u ruralnim područjima” Slunj- Rastoke

 Turistička zajednica područja Smaragdnih rijeka i dolina u srcu Hrvatske dana 23. ožujka 2023. godine prisustvovala je edukaciji razvoja ruralnog turizma u kontinentalnoj Hrvatskoj koja se je održala u kongresnom centru na Rastokama.

Cilj edukacije je bio upoznati temeljne pojmove ruralnog turizama, upoznati se s modelom razvoja ruralnog turizma i mogućnostima njegove primjene, prepoznati izvore i načine financiranja, primjenjivati održivi razvoj turističkih aktivnosti na destinaciji te se upoznati s primjerima dobre prakse oglašavanja i organizacije događaja u destinaciji.

Edukaciju je vodio glavni urednik časopisa Turizam te predavač za digitalni marketing i turizam, gdin Adriano Požarić iz Opatije na temu “Edukacije za organizatore manifestacija i događanja”.

Od ostalih tema također se govorilo o brendiranju turističkog proizvoda, digitalnom marketingu, oglašavanju putem društvenih mreža, ispitivanju tržišta te posvećenosti ciljanim skupinama na temu određene manifestacije ili događanja.

Prethodno Općini Josipdol pozitivno ocijenjen projekt Fontane Rožić

Službene web stranice Općine Josipdol

Općina Josipdol

Ogulinska 12 , HR-47303 Josipdol

Uredovno vrijeme:

Pon-Pet: 07.00 – 15.00 h

Dnevni odmor: 10.00 – 10.30 h

Općina Josipdol © 2021-2023. Sva prava pridržana.

web: Lucius Agency

Skip to content