Svečano uručeni ugovori za 37 projekata udruga s područja Karlovačke županije

Ukupno 37 projekata udruga s područja Karlovačke županije ostvarilo je sredstva po Javnom pozivu za sufinanciranje/financiranje programa od interesa za poduzetništvo, zaštitu potrošača, poljoprivredu, turizam te zaštitu i zbrinjavanje životinja koje provode Udruge na području Karlovačke županije u 2022. godini

Tim povodom, u Josipdolu u prostoru Ženske udruge Katarine održano je svečano uručenje ugovora.

Ugovore je svečano uručila županica Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin, uz nazočnost načelnika općine Josipdol Dragana Rudančića.

Kako je istaknula županica, riječ je o Javnom pozivu koji se provodi od 2018. godine, a usmjeren je na udruge koje djeluju u području poduzetništva, zaštite potrošača, poljoprivrede, turizma te zaštite i zbrinjavanja životinja.

Zaista sam sretna što mogu biti županica Karlovačke županije, jer vidite i ovdje danas koliko smo mi bogatstvo u srcu Hrvatske, ovdje je prisutna i tradicija i mladost, a na nama je da to njegujemo i prenosimo na nove generacije. Veseli me što sredstva idu u svako područje naše županije, čime njegujemo aktivnosti koje se provode cijele godine.„ – istaknula je županica

Ukupna vrijednost objavljenog javnog poziva u 2022. godini iznosila je 350 tisuća kuna. Prijavljeno je ukupno 44 projekata, od kojih je odobreno 37 projekata u vrijednosti od 350 tisuća kuna.

Cilj javnog poziva je jačanje suradnje s udrugama sa područja Karlovačke županije koje provode projekte kojima se promiču vrijednosti poduzetništva, zaštite potrošača, poljoprivrede, turizma te zaštite i zbrinjavanja životinja.

Sve predstavnici udruga zahvalili su se Karlovačkoj županiji što je prepoznala njihov rad i što podupire njihove aktivnost, a u ime dobitnika sredstava zahvalila se predsjednica Ženske Udruge Katarine Zorica Marina Jandrlić : „Kroz našu udrugu pokazalo se zaista da žena čini čuda, da imamo kreative i znanja te u našem radu svatko može pronaći sebe. Zahvaljujem se od srca Karlovačkoj županiji na ovom Javnom pozivu jer vjerujem da će svima biti od koristi, a sredstva ćemo znati kvalitetno utrošiti i opravdati.”

Prethodno Malonogometni turnir “OLUJA 95”

Službene web stranice Općine Josipdol

Općina Josipdol

Ogulinska 12 , HR-47303 Josipdol

Uredovno vrijeme:

Pon-Pet: 07.00 – 15.00 h

Dnevni odmor: 10.00 – 10.30 h

Općina Josipdol © 2021-2023. Sva prava pridržana.

web: Lucius Agency

Skip to content