Josipdolski portal

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Početna Komunalno Josipdol Ponovljena obavijest o načinu odlaganja komunalnog otpada

Ponovljena obavijest o načinu odlaganja komunalnog otpada

E-mail Ispis

Poštovani stanovnici Općine Josipdol


Tijekom redovnog prikupljanja komunalnog otpada na području Općine Josipdol primjećeno je da stanovnici odlažu otpada u plave kante kao i u razne vreće koje nemaju oznaku "Komunalno Josipdol". Isto tako postoje posude za otpad koje nisu u vlasništvu Općine Josipdol ( smeđe posude , metalne posude i slično).


Molimo Vas da komunalni otpad odlažete isključivo u zelene posude namijenjene za odvoz komunalnog otpada sa oznakom Općine Josipdol.
Plave kante namijenjene su isključivo za prikupljanje otpadnog papira i jedino se u tu svrhu mogu koristiti.


Molimo sve stanovnike, a u cilju izbjegavanja plaćanja propisanih kazni ( 1.000,00 kn), da se pridržavaju odredbi vežećih propisa.
Ukoliko otpad ubuduće bude odložen u "plave posude", posude koje nisu zadužene od Općine Josipdol ili u vreće koje nemaju logo "Komunalno Josipdol" -  isti se neće odvoziti i biti će ostavljen, a korisnicima će biti naplaćene ugovorne kazne.


Komunalno Josipdol

 

Donosimo Vam ponovljenu obavijest od 10.05.2018. godine

O B A V I J E S T
Obavještavaju se stanovnici Općine Josipodol da se zbog poštivanja odredbi Odluke o načinu pružanja javne usluge komunalnog otpada Općine Josipdol i Zakona o održivom gospodarenju otpadom  ne smije odlagati komunalni otpad u spremnike za papir (plave spremike) niti otpad odlagati u neoznačne plastične vrećice.
Miješani komunalni otpad smije se odlagati isključivo u odgovarajući spremnik – posude zelene boje sa  logom Općine Josipdol ili u vreće sa  logom Općine Josipdol.
U posude za komunalni otpad ne smije se odlagati žeravica, vrući pepeo, tekućine, ulje, boje, kiseline, građevinski materijal, opasni otpad, otpad animalnog podrijetla.
Korisnici su dužni čuvati posude za otpad od oštećenja ili otuđivanje te održavati čistoću spremnika. Ukoliko se posuda za otpad ošteti korisnik je dužan nadoknaditi štetu Općini Josipdol u visini cijene zaduženog spremnika.
Za nepoštivanje navedenih odredbi propisana je ugovorna kazna u visini od 1.000,00 kn.
Svi korisnici koji u određenim situacijama imaju povećanu količinu miješanog komunalnog otpada mogu u Općini Josipdol, svakim radnim danima, kupiti vreću za odvoz komunalnog otapada sa logom po cijeni od 22,60 kn.
Molimo sve stanovnike da se pridžavaju navedenih odredbi.
Komunalno Josipdol

 
Baner

Ostalo

Općina Josipdol,

Ogulinska 12 ,
47303 Josipdol


OIB: 65506283455
MB: 2619288

Tel: 047/581-298
047/581-633
Fax:047/581-609
opcina@josipdol.hr

Poslovni račun
HR32 2400008 1817200003
Karlovačka banka

uredovno vrijeme

Ponedjeljak

11,00 - 14,00 sati

Četvrtak

08,00 - 10,00 sati

11,00-13,00 sati


Želite biti informirani

Закажите монтаж системы отопления по лучшей цене в Киеве
Prijavite se za primanje važnijih obavijesti
captcha 
Uvjeti i odredbe

Poveznice


.tif slikovna datoteka

© Općina Josipdol | sva prava zadržana | privatnost podataka