Josipdolski portal

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Josipdolski portal

Počeli požari

E-mail Ispis
ImageKako doznajemo od operartive DVD-a Josipdol današnji dan obilježio je niz požara otvorenog prostora na lokaciji Gašparovića, Belobrajdića, Poljaka, Sabljaka i Pitomog Javora. DVD Josipdol je sudjelovao s 11 vatrogasaca uz snage JVP Ogulin. Mole se građani da pristupaju paljenju vatre s poduzetim svim zaštitnim mjerama, a u slučaju potrebe neka pozovu vatrogasce da izvrše spaljivanje na propisan i siguran način po njih, njihovu ,a i tuđu imovinu. Neki požari buknuli su na minski sumnjivom području što je zahtjevalo čekanje prelaska požara na sigurnije područje da bi se pristupilo gašenju.
 

Dan Opcine Josipdol

E-mail Ispis

ImageDan Opcine Josipdol i zaštitnika župe Sv. Josipa obilježen je ove godine polaganjem vijenaca kod centralnog križa na josipdolskom groblju. Vijence je položilo izaslanstvo Općine Josipdol predvođeno načelnikom Zlatkom  Mihaljevićem, donačelnikom Nikicom Jagnjićem i predsjednikom općinskog vijeća Zdravkom Jandrlićem. U njihovoj pratnji bili su i predstavnici HDZ-a i pripadnici Hrvatskog časničkog zbora. Nakon polaganja vijenaca služena je sveta misa u prepunoj župnoj crkvi Svetog Josipa gdje su uz ostale vjernike prisustvovali i vatrogasci DVD-a Josipdol i djeca iz Dječjeg vrtića Josipdol koja su izvela prigodnu recitaciju.

Više...
 

Vrtić u mačkarama !!!

E-mail Ispis

ImageKako je ovih dana još uvijek popularno da mačkare obilaze naše domove tako su i mačkare iz Dječjeg vrtića Josipdol da zatvore sezonu posjetile i iznenadile dijelatnike Općine Josipdol. Uz pratnju maskiranih vrtićkih teta uz pjesmu doslovno su uskočili u općinske prostorije. No čini se da su gospođe u općini ipak naslutile njihov dolazak pa su mačkarama pripremile slatki domijenčić sa sokom i kolačima. Da bi njihov dolazak i odlazak protekao na najsigurniji način, pobrinuli su se i policajci koji su ih cijelim putem pratili i upozoravali vozače na njihovu prisutnost.

Više...
 

Josipdolke kod Predsjednika

E-mail Ispis

ImageU nedjelju 27. veljače ekipa državnih prvakinja u kategoriji vatrogasne ženske mladeži  u pratnji predsjednika vatrogasne zajednice Karlovačke županije ,gosp. Želimira Misira , predsjednika vatrogasne zajednice grada Ogulina, Franje Kolića i predsjednika dobrovoljnog vatrogasnog društva  Josipdol, Josipa Bokulića, boravila je u posjetu  predsjedniku Republike gospodinu Ivi Josipoviću.

Više...
 

Gradina 8. put među 100 vodećih restorana

E-mail Ispis
ImageImageJosipdolski restoran "Gradina" uvršten je po osmi put među 100 vodećih restorana u Hrvatskoj prema glasovima s portala Gastronaut, odabirom drugih kolega ugostitelja i stručnog žirija. Naime, restoran je otvoren 1995. godine i tokom vremena se nadograđivao sadržajima i uslugom, te sada s kapacitetom od preko 200 sjedećih mjesta postaje prava lokacija za organizaciju vjenčanja i većih svečanosti. Prošle godine vlasnici su zatvorili postojeću terasu i ukomponirali je u postojeći prostor dobivši komforan ugođaj i salu s puno dnevnog svijetla. Nadamo se da će "Gradina" i sljedećih godina nastaviti proširivati svoju ponudu i želimo joj još puno uspijeha.
 

Obavijest za popisavače

E-mail Ispis

U razdoblju od 1. -28. travnja 2011. godine  provodit će se Popis stanovništva , kućanstava i stanova na području Republike Hrvatske .  U tu svrhu je 21.,22. i 23. veljače na području Ogulina, a 22. i 23. veljače u Josipdolu,  održano prijavljivanje i popunjavanje upitnika za popisivače i kontrolore, na temelju kojeg će se, prema kriterijima Državnog zavoda za statistiku, izvršiti odabir potencijalnih kandidata za obuku.

Iz Popisnom centru Ogulin javljaju kako je zaprimljeno je 337 prijava i popunjenih upitnika  zainteresiranih kandidata, od čega se u Josipdolu  prijavilo 75, zainteresiranih kandidata za ovaj posao.

Svi ispunjeni upitnici šalju se na optičko čitanje u Državni zavod za statistiku, kako bi se utvrdio postotak čitljivosti rukopisa,  kao jednog od kriterija za odabir kandidata. Nakon provjere uvijeta, koje kandidati trebaju zadovoljiti, za odabrane kandidate  popisivače i kontrolore, organizirati će se obvezna poduka na kojoj će se kandidati upoznati  sa metodologijom i organizacijom Popisa 2011.

Sve informacije o daljnjem postupku , kandidati će biti obavješteni preko oglasne ploče Popisnog centra i na WEB stranicama Općine Josipdol.

 

U Oštarijama održana vjeronaučna olimpijada

E-mail Ispis

vjeronaučna olimpijadaU petak 18. veljače 2011. u Oštarijama je održana vjeronaučna olimpijada za Gospićko-senjsku biskupiju. U Vatrogasnom domu DVD-a Oštarije okupilo se preko stotinu natjecatelja 20 osnovnih i 7 srednjih škola sa svojim mentorima i vjeroučiteljima.Susret je u otvorio predstojnik Katehetskog ureda Gospićko-senjske biskupije Nikola Turkalj, nakon čega je održan kraći program učenika Osnovne škole Josipdol, Područne škole „Siniše i Zrinka Rendulić“ iz Oštarija.

Više...
 

Javne rasprave u ožujku

E-mail Ispis

Od 28 veljače 2011. godine do 1.travnja 2011. godine održati će se javna rasprava o PRIJEDLOGU URBANISTIČKOG PLANA UREĐENJA CENTRALNE ZONE MJEŠOVITE NAMJENE NASELJ JOSIPDOL

obavijest

Od 28 veljače 2011. godine do 11. ožujka 2011. godine održati će se javna rasprava O PRIJEDLOGU IZMJENA I DOPUNA PROSTORNOG PLANA OPĆINE JOSIPDOL

obavijest

11. ožujka 2011. godine održati će se PRETHODNA RASPRAVA O NACRTU PRIJEDLOGA UPU ZONE GOSPODARSKE NAMJENE - POSLOVNA ZONA VOJARNA II OŠTARIJE

obavijest

 

 

PRIJAVE ZA POPISAVAČE STANOVNIŠTVA

E-mail Ispis
O B A V I J E S T
 

U vremenu od 1. do 28. travnja 2011. godine provoditi će se Popis stanovništva, kućanstava i stanova na području Republike Hrvatske.

Pozivamo sve zainteresirane osobe, koje bi  u popisu sudjelovale kao popisivači ili kontrolori da se osobno jave u Popisni centar Josipdol, zgrada Općine, Ogulinska 12,  dana

22. veljače 2011. godine u 9,00 sati
22. veljače 2011. godine u 12,00 sati
23. veljače 2011. godine u 9,00 sati
23. veljače 2011. godine u 12,00 sati
 

 

 

Sajam vjenčanja u Josipdolu

E-mail Ispis
ImagePozivaju se svi na sajam vijenčanja koji će se održati u Hotelu Josipdol 13.veljače od 14 do 20 sati. Posjetitelji će moći razgledati ponudu lokalnih, ali i regionalnih tvrtki koje nude sadržaje i proizvode vezane za organizaciju svadbenih svečanosti. Do sada je prijavljeno petnaestak izlagača. Hotel Josipdol bez naknade osigurava prostor za izlagače, a prijave se mogu predati u Hotelu i na broj telefona 047/581 766. Dakle, svi koji se spremaju reći sudbonosno "DA" dođite u Nedjelju i zabavite se. Tko zna, možda padnu i neki popusti.
 


Stranica 94 od 99
Baner
Baner

Općina Josipdol,

Ogulinska 12 ,
47303 Josipdol


OIB: 65506283455
MB: 2619288

Tel: 047/581-298
047/581-633
Fax:047/581-609
opcina@josipdol.hr

Poslovni račun
HR32 2400008 1817200003
Karlovačka banka

uredovno vrijeme

Ponedjeljak

11,00 - 14,00 sati

Četvrtak

08,00 - 10,00 sati

11,00-13,00 sati

Video
iZBORICivilna zaštita i vatrogastvo

099-687-4911
(Nikica Jagnjić, načelnik Stožera)
Novi broj
dostupan za sva pitanja o novom koronavirusu

Prijava komunalnog nereda


Želite biti informirani

Закажите монтаж системы отопления по лучшей цене в Киеве
Prijavite se za primanje važnijih obavijesti
captcha 
Uvjeti i odredbe

Poveznice


.tif slikovna datoteka

© Općina Josipdol | sva prava zadržana | privatnost podataka