Josipdolski portal

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Josipdolski portal

OBJAVA JAVNE RASPRAVE

E-mail Ispis
DRUGU PONOVNU  JAVNU RASPRAVU
O
PRIJEDLOGU   IZMJENA I  DOPUNA
PROSTORNOG PLANA OPĆINE JOSIPDOL
 
 
Druga ponovna  javna rasprava provest će se u trajanju od 15 dana, odnosno u razdoblju od  22. kolovoza  2011. godine do 5. rujna  2011. godine.
Javni uvid u prijedlog Izmjena i dopuna Prostornog plana može se izvršiti svakim radnim danom u prostorijama Općine Josipdol, Ogulinska 12, Josipdol,  od 08,00 do 14,00 sati.
Do zaključenja javne rasprave, sudionici u drugoj ponovnoj  javnoj raspravi mogu dati primjedbe i prijedloge u Knjigu primjedbi na mjestu uvida ili dostavljanjem pismenih primjedbi Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Josipdol
Više...
 

Proslava Dana zahvalnosti u Josipdolu

E-mail Ispis
ImageTradicionalno povodom "Dana zahvalnosti" izaslanstvo Općine Josipdol predvođeno općinskim načelnikom Zlatkom Mihaljevićem i predsjednikom općinskog vijeća Zdravkom Jandrlićem na josipdolskom groblju položilo je vijenac i zapalilo svijeće svim poginulim hrvatskim braniteljima. U odavanju počasti pridružili su ime se biciklisti SRK Pedala laganini iz Karlovca s nekolicinom Ogulinaca koji su u Josipdolu na proputovanju pod motom:"'-od Kupe do Kapele 2011-", te predstavnici organizatora malonogometnog turnira "Oluja'95".
Više...
 

Najava 15. jubilarnog turnira "OLUJA 95'"

E-mail Ispis
Pod  pokroviteljstvom Općine  JOSIPDOL
Nogometnog  kluba  *JOSIPDOL*  
organizira
15. J  u  b  i  l  a  r  n  i

TURNIR  U  MALOM  NOGOMETU
 

"OLUJA 95'"

 
Turnir se održava 05.08.2011. (Petak)na nogometnom Stadionu NK „JOSIPDOL“
Više...
 

Svečani doček slavljenica iz Slovenije

E-mail Ispis

 Image

Kako i dolikuje danas oko 11 sati svečano su dočekane cure iz DVD-a Josipdol ,nositeljice brončane medalje sa Europske vatrogasne olimpijade održane u Kočevju u Sloveniji. Silaskom s autoputa uključene su sve vatrogasne sirene u općini Josipdol. Vatrogasci DVD-a Oštarije dočekali su naše cure s tunelom od 8 vodenih mlazova. Nakon čestitki u Oštarijama uputile su se u Josipdol gdje su isto dočekane vodenim tunelom sačinjenim od pripadnika DVD-a Josipdol i DVD-a Ogulin i mnoštvom Josipdolaca koji su im došli iskazati počast. Nakon vodenih radosti, stigli su na stadion Nk-Josipdol-a gdje su ih dočekali predstavnici Općine Josipdol, vatrogasne zajednice grada Ogulina i VZ Karlovačke županije, kao i nestrpljivi roditelji.

Više...
 

Odličan plasman u Kočevju

E-mail Ispis

Image 

(slika:www.trend.com.hr)

Juniorke DVD-a Josipdol natjecale su se jučer 21.07.2011. godine na Europskoj vatrogasnoj olimpijadi (CTIF) kao predstavnice Republike Hrvatske i kako neslužbeno doznajemo izborile su medalju, no nećemo objaviti koju sve do službenog proglašenja koje bi trebalo biti u subotu 23.07.2011. godine. 18. vatrogasna olimpijada mladih okupila je mlade gasitelje iz dvadesetak europskih država, a otvorio ju je predsjednik Međunarodne vatrogasne organizacije (CTIF) Walter Egger. Natjecanje u Kočevju uz roditelje pratio je i načelnik Općine Josipdol, gospodin Zlatko Mihaljević uz članove DVD-a Josipdol, zatim predsjednik Vatrogasne zajednice Karlovačke županije Želimir Misir, zapovjednik Dragutin Foschio i tajnik Davorin Vrbanić kao i neki od članova skupštine VZ županije.

Više...
 

Održana 2. biciklijada "Kotačem na gradinu"

E-mail Ispis
ImageKako je najavljeno u 15 sati startala je 2. biciklijada "Kotačem na gradinu" u organizaciji biciklističkog kluba Kotač iz Josipdola. Biciklijada se održava tradicionalno na Dan državnosti, i svake godine budi sve veći interes. Biciklijadu je pozdravio i načelnik Općine Josipdol Zlatko Mihaljević, koji je ovom prigodom svim učesnicima, a i svim žiteljima Josipdola i okolice čestitao Dan državnosti. Predsjednik Kotača Vedran Jagnjić pojasnio je svima rutu kojom se vozi i svima zaželio uspješno svladavanje rute. Znak za start je ovaj put oglasio Jurica Gerić odsviravši "JURIŠ" na trubi.
Više...
 

Polaganje vijenaca u povodu Dana državnosti

E-mail Ispis
ImageJutros u 09. sati predstavnici Općine Josipdo, načelnk Zlčatko Mihaljević i zamjenik predsjednika Općinskog vijeća Josip Dujić, i općinskog ogranka HDZ-a  položili su povodom Dana državnosti vijenac kod centralnog križa na groblju u Josipdolu svim žrtvama domovinskog rata s ovog područja. Polaganju vijenca priključili su se i predstavnici Biciklističkog kluba Kotač i povodom današnjeg održavanja 2. tradicionalne biciklijade "Kotačem na Gradinu".
Više...
 

Općina Josipdol darovala Općinu Tounj

E-mail Ispis
Image Povodom proslave dana Općine Tounj i 530 godina od utemeljenja Grada Tounja donačelnik Nikica Jagnjić prisustvovao je svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Tounj kao gost uz predstavnike Saborskog, Ribnika i Hrvatske Kostajnice. Ovom prilikom u ime Općine Josipdol, donačelnik je Tounjcima poklonio duborez u drvetu dvokatnog tounjskog mosta izrađen prema novom restauiranom stanju.Tounjski načelnik Ivica Sopek ugodno se iznenadio na kako je rekao "prvom od ovakvih darova", a pogotovo pošto je isto danas svečano otvorenje restauriranog i obnovljenog mosta.
Više...
 

Poziv na biciklijadu

E-mail Ispis
Image
 
 

Proslavljen Dan vrtića Josipdol

E-mail Ispis
 Prigodnim glazbeno scenskim programom djeca diječjeg vrtića Josipdol proslavili su svoj dan 01. lipnja 2011. godine. Uz podršku teta, prijatelja i roditelja izvodili su razne recitacije i pjesme. Ovom prigodom načelnik Općine Josipdol Zlatko Mihaljević, uručio je vrtiću golove za dječje igralište kao dar za još aktivnije bavljenje sportom i igrom. Ovom prigodom ravnateljica vrtića, gospođa Biserka Pavković uručila je budućim prvašićima prigodna priznanja, a vrtićke tete su dobile bukete cvijeća. Više na portalu Radio Ogulina koji je medijski pokrovitelj programa "K Toleranciji".
 


Stranica 92 od 99
Baner
Baner

Općina Josipdol,

Ogulinska 12 ,
47303 Josipdol


OIB: 65506283455
MB: 2619288

Tel: 047/581-298
047/581-633
Fax:047/581-609
opcina@josipdol.hr

Poslovni račun
HR32 2400008 1817200003
Karlovačka banka

uredovno vrijeme

Ponedjeljak

11,00 - 14,00 sati

Četvrtak

08,00 - 10,00 sati

11,00-13,00 sati

Video
iZBORICivilna zaštita i vatrogastvo

099-687-4911
(Nikica Jagnjić, načelnik Stožera)
Novi broj
dostupan za sva pitanja o novom koronavirusu

Prijava komunalnog nereda


Želite biti informirani

Закажите монтаж системы отопления по лучшей цене в Киеве
Prijavite se za primanje važnijih obavijesti
captcha 
Uvjeti i odredbe

Poveznice


.tif slikovna datoteka

© Općina Josipdol | sva prava zadržana | privatnost podataka