Josipdolski portal

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Josipdolski portal

1. Biciklijada Karlovačke županije kroz Josipdol

E-mail Ispis
ImageSportsko-rekreacijski klub PEDALA LAGANINI iz Karlovca ove godine po prvi put, pod pokroviteljstvom Karlovačke županije i Turističke zajednice Karlovačke županije, organizira četverodnevno biciklističko putovanje pod nazivom: "1. BICIKLIJADA KARLOVAČKE ŽUPANIJE - od Kupe do Kapele 2010. -".  Predviđena kružna tura, u terminu od 05. do 08.08.2010. godine, sa startom i ciljem u Karlovcu, ukupne dužine 380 km, obilazi sve jedinice lokalne uprave Karlovačke županije, dakle svih 17 općina i 5 gradova. Tako je jutros ekipa zastala i u Josipdolu na laganoj okrijepi prije nastavka prema Plaškom i Saborskom.
Više...
 

Čestitka u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti

E-mail Ispis
Image
 

Bogat program povodom Dana domovinske zahvalnosti

E-mail Ispis
Image
 Ove godine povodom Dana domovinske zahvalnosti i Dana pobjede, organizacijski odbor pod pokroviteljstom Općine Josipdol priprema bogatiji program. Tako iz razgovora s Nikicom Jagnjićem, zamjenikom načelnika Općine Josipdol doznajemo da će 05.08.2010. godine po prvi puta biti sadržaja i za nenogometne rekreativce. Osim tradicionalnog malonogometnog turnira "oluja 95'" djeca do 10 godina moći će iskušati svoju sportsku sreću u tenisu. Osim djece ukoliko bude zainteresiranih rekreativno se mogu prijaviti i stariji. Izgleda da će cijeli teren oko stadiona biti prožet sadržajima pa će biti organiziran i turnir u odbojki na pjesku, a BK kotač priprema i poligon spretnosti za bicikliste.
Više...
 

Prvi napad na Josipdol

E-mail Ispis
Image22. srpnja 1991. godine u 5 sati ujutro počeo je prvi minobacački napad na Josipdol. Iz pravca Vojnovca i Plaškog pobunjeni Četnici gađali su PP Josipdol stacioniranu tada u Hotelu Josipdol i na benzinsku postaju. Napad su odbile postrojbe MUP-a pod zapovijedništvom Jose Turkovića, zapovijednika tadašnje postrojbe specijalne policije iz Ogulina te pripadnici ZNG-a bataljuna Klek pod zapovijedništvom Mike Kolića. U odbijanju napada i daljem čišćenju terena pridružili su se i pripadnici lovaca i civilne zaštite. Očišćen je teren sve do poteza Poljaci - Vajnvrh gdje naše snage bivaju zaustavljene od tada već pristrane JNA.
 

Godišnji i FaceBook

E-mail Ispis
ImagePonukan raznim medijskim napisima o povećanoj stopi kriminaliteta posebice za vrijeme godišnjih odmora, želim vam skrenuti pozornost na nužnost filtriranja informacija koje dijelite s okolinom, a posebice na Facebooku. Nekad su lopovi morali danima motriti kuće nebi li otkrili da je netko otputovao i da je njihova imovina spremna za ubrati. Danas na veliku žalost, dovoljno je malo prosurfati po spomenutoj društvenoj mreži i otkriti tko kamo putuje, kada, koliko ostaje, a nerijetko su objavljeni i svi podaci korisnika uz brojeve mobitela, a putem kojih je lako doći i do adrese. Shvaćam da je današnjem modernom roditelju vrlo teško nadgledati svoju dijecu što, kako i s kim se dopisuju na netu no vrlo važno je da obavite s njima razgovor i uputite ih da ne ostavljaju obavijesti na Facebooku, Twiteru ili slično o ljetovanjima. Također je bitno da ukoliko otkrijete i da je netko od prijatelja objavio svoje namjere za godišnji, tada mu skrenite pozornost da ne olakšava lopovima njihove kriminalne nakane. Svima želim ugodne ljetne praznike.
 

Kotačem na Gradinu

E-mail Ispis
ImageČak 81 biciklist se prijavio za start biciklijade "Kotačem na Gradinu" organizirane povodom Dana državnosti. Kako doznajemo od predsjednika BK Kotač, Vedrana Jagnjića nije niti pomišljao da bi moglo biti toliko učesnika. Uz BK Kotač, startali su još članovi BK Babaroge iz Ogulina, BK Barkani iz Otočca , BK Promet i BK Senj uz organizirane manje skupine iz Generalskog Stola, Josipdola,Oštarija, Zadra, Splita i Zagreba. Načelnik Zlatko Mihaljević je pozdravio prisutne i zaželio svima ugodnu vožnju i da se nitko ne ozljedi te ujedno svima zaželio sretan Dan državnosti. 
Više...
 

Čestitka povodom Dana državnosti

E-mail Ispis

Dan kad je Hrvatski sabor donio odluku o pokretanju postupka razdruživanja od drugih republika SFRJ i deklaraciju o proglašenju suverene i samostalne Republike Hrvatske po volji čak 94 posto birača koji su na referendumu glasali ZA samostalnost slavimo kao jedan od najvažnijih dana u Hrvatskoj modernoj povijesti. Stoga svim građanima Republike Hrvatske i  mještanima Općine Josipdol u  svoje osobno ime i u ime dijelatnika Općine Josipdol želim

SRETAN DAN DRŽAVNOSTI REPUBLIKE HRVATSKE.

Općinski načelnik Zlatko Mihaljević

 

Izborna skupština MHDZ Općine Josipdol

E-mail Ispis
ImageDanas je održana izborna skupština Mladeži Hrvatske Demokratske Zajednice Općine Josipdol. Dosadašnji predsjednik Anton Puškarić nakon himne Republike Hrvatske pozdravio je prisutne članove i goste i otvorio skupštinu. Nakon usvajanja poslovnika i izbora radnog predsjedništva gdje je Nikica Jagnjić preuzeo ulogu predsjedavatelja dana je riječ gostima. Blanka Poljak iz MHDZ Grada Ogulina pozdravila je prisutne i zahvalila na dosadašnjoj suradnji.
Više...
 

Održana 7. sjednica Općinskog vijeća

E-mail Ispis
ImageU petak 18. lipnja održana je 7. sjednica Općinskog vijeća Općine Josipdol s početkom u 13 sati. Sjednica je započela aktualnim satom gdje su 6 vijećnika postavili 12 pitanja na koja su odmah dobili odgovor. Po svim točkama dnevnog reda donesene su odluke. Od početnih 10 točki dnevnog reda uvrštene su još 3 koje su vijećnici prihvatili. Nakon prihvaćanja Zapisnika sa 6. sjednice Načelnik Mihaljević predao je polugodišnje izvješće o radu Općinskog načelnika za razdoblje od siječnja do lipnja.
Više...
 

Poziv na "Biciklijadu"

E-mail Ispis

ImagePovodom Dana državnosti 25. lipnja 2010 Biciklistički klub Kotač organizira rekreativnu biciklijadu na području Općine Josipdol pod nazivom Kotačem na Gradinu. Biciklijada je namijenjena svima, od najmlađih do najstarijih. Start biciklijade je predviđen u 15:00 sati sa stadiona NK  Josipdola a prijave počinju od 14:00 sati. Kotizacija iznosi 30 kn po sudioniku. Kako je cilj biciklijade druženje i promocija biciklizma, a ne utrka, tempo vožnje će biti prilagođen najsporijim sudionicima uz povremene stanke za odmor. Trasa biciklijade dužine je 36 km,od toga 80% cesta 20% makadam. Trasa vodi od Josipdola preko Modruške Munjave do Modruša, zatim od Modruša preko Salopeka do Stare ceste, od Stare ceste Podveljunom trasom plinovoda do Oštarija, zatim preko Mihaljevića do Skradnika, Carevog Polja i natrag u Josipdol.

Više...
 


Stranica 83 od 86
Baner
Baner

Općina Josipdol,

Ogulinska 12 ,
47303 Josipdol


OIB: 65506283455
MB: 2619288

Tel: 047/581-298
047/581-633
Fax:047/581-609
opcina@josipdol.hr

Poslovni račun
HR32 2400008 1817200003
Karlovačka banka

uredovno vrijeme

Ponedjeljak

11,00 - 14,00 sati

Četvrtak

08,00 - 10,00 sati

11,00-13,00 sati


iZBORI


nedjelja, 5.sijećnja  2020.

Želite biti informirani

Закажите монтаж системы отопления по лучшей цене в Киеве
Prijavite se za primanje važnijih obavijesti
captcha 
Uvjeti i odredbe

Poveznice






.tif slikovna datoteka





© Općina Josipdol | sva prava zadržana | privatnost podataka