Josipdolski portal

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Josipdolski portal

Općina Josipdol darovala Općinu Tounj

E-mail Ispis
Image Povodom proslave dana Općine Tounj i 530 godina od utemeljenja Grada Tounja donačelnik Nikica Jagnjić prisustvovao je svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Tounj kao gost uz predstavnike Saborskog, Ribnika i Hrvatske Kostajnice. Ovom prilikom u ime Općine Josipdol, donačelnik je Tounjcima poklonio duborez u drvetu dvokatnog tounjskog mosta izrađen prema novom restauiranom stanju.Tounjski načelnik Ivica Sopek ugodno se iznenadio na kako je rekao "prvom od ovakvih darova", a pogotovo pošto je isto danas svečano otvorenje restauriranog i obnovljenog mosta.
Više...
 

Poziv na biciklijadu

E-mail Ispis
Image
 
 

Proslavljen Dan vrtića Josipdol

E-mail Ispis
 Prigodnim glazbeno scenskim programom djeca diječjeg vrtića Josipdol proslavili su svoj dan 01. lipnja 2011. godine. Uz podršku teta, prijatelja i roditelja izvodili su razne recitacije i pjesme. Ovom prigodom načelnik Općine Josipdol Zlatko Mihaljević, uručio je vrtiću golove za dječje igralište kao dar za još aktivnije bavljenje sportom i igrom. Ovom prigodom ravnateljica vrtića, gospođa Biserka Pavković uručila je budućim prvašićima prigodna priznanja, a vrtićke tete su dobile bukete cvijeća. Više na portalu Radio Ogulina koji je medijski pokrovitelj programa "K Toleranciji".
 

Mala biciklijada u OŠ Josipdol

E-mail Ispis
ImageBiciklistički klub kotač u suradnji sa OŠ Josipdol za đake i vrtićku predškolsku skupinu održao je malu biciklijadu i poligon spretnosti dana 25, 26, i 27.05.2011. godine. Svaki sudionik dobio je priznanje za sudjelovanje i čokoladu koju je sponzorirala Općina Josipdol. Prvo, drugo i treće mjesto dobilo je diplome od Biciklističkog kluba Kotač, a prvi u kategorijama su dobili zlatne medalje koje je sponzorirao obrt TrgoNet. Ovim putem Kotači se posebno zahvaljuju DND-u Ogulin, a posebice gospođi Ljiljani Kaurić koja je i ove godine svesrdno izašla u susret i posudila poligon za natjecanje.
Više...
 

Obilježena prva godina rada teniske škole Društva Naša Djeca iz Josipdola

E-mail Ispis

ImageSvoju prvu godišnjicu rada obilježila je teniska škola društva "Naša djeca" iz Josipdola. Ovom prigodom organiziran je natjecateljski turnir na kojem je sudjelovalo oko 25 natjecatelja, uz goste iz teniskog kluba Karlovac. Nakon natjecanja svim natjecateljima donačelnik Nikica Jagnjić dodijelio je medalje te su se svi nastavili družiti uz prigodni domjenak.

 

Više...
 

"Ružno pače" u Oštarijama

E-mail Ispis

ImageDa popravimo loše raspoloženje koje je donijela današnja kiša pobrinulla se kazališna skupina "JAGLAC" iz društva "Naša djeca Ogulin" koja je uveselila brojne Oštarce, Josipdolce i mještane okolnih općina premijernom izvedbom predstave "Ružno pače" u njihovoj jedinstvenoj izvedbi. Krasna gluma i otvorenost dijece sve nas je poučila i samoj biti priče. Svatko je jedinstven na svoj način i ne smijemo imati predrasude prema nikome bez obzira na njegovu vanjštinu. Pravu vrijednost nosimo mi sami svojim djelima i tolerancijom prema drugima. Polako se približava ljeto i nadamo se još nekim sličnim događanjima pa se ovim zahvaljujemo "JAGLACIMA" i neka nas još koji put ovako ugodno iznenade. Dio atmosfere pogledajte na fotografijama.

Više...
 

Osnovano "Dobrovoljno podupirajuće društvo Uzašašća Isusovog Cerovnik"

E-mail Ispis
ImageS manjim kašnjenjem danas oko 17 sati otpočela je osnivačka skupština DPD-a Uzašašća Isusovog Cerovnik, pod predsjedanjem idejnog začetnika popa Ante Luketića i uz popa Matu Pavlića. Skupština je započela pjevanjem "Ljepe naše" i minutom šutnje za sve žrtve iz ratova, poraća i Domovinskog rata. Pop Ante i pop Mate zajedno su ljepo prisutnima otpjevali prigodnu crkvenu pjesmu. Predsjedavajući Luketić pozdravio je prisutne te se posebno zahvalio gostima, članovima i predstavnicima medija.
Više...
 

Uskrsna čestitka

E-mail Ispis
Image ČESTIT I BLAGOSLOVLJEN USKRS
I PREPUN BLAGDANSKI STOL
SVIM MJEŠTANIMA OD SRCA ŽELI 
OPĆINA JOSIPDOL
 
 

Otkazana utakmica Rugby reprezentacije u Josipdol

E-mail Ispis
Doznajemo da je iz još neutvrđenih razloga otkazana utakmica između Hrvatske i Mađarske  u Josipdolu, te će ista biti odigrana u Mađarskoj.
 

Hrvatska Rugby reprezentacija ponovo u Josipdolu

E-mail Ispis
ImageOd ponedjeljka 18.04. počinju pripreme seniorske reprezentacije pred važne susrete Europskog kupa nacija protiv Malte 30. travnja i Litve 7. svibnja. Prvi dio priprema održat će se u Josipdolu od 18.-23. travnja. U tom periodu reprezentacija će odigrati dvije pripremne utakmice, 20. travnja sa Udinama, a 23. travnja s reprezentacijom Mađarske. Nakon toga reprezentacija će se ponovno okupiti u Splitu 27. travnja, a 28. travnja putuju na Maltu gdje će u subotu 30. travnja odigrati važnu utakmicu protiv reprezentacije Malte. Treće okupljanje biti će u srijedu 4. svibnja u Zagrebu gdje će se reprezentativci tri dana pripremati za utakmicu protiv Litve koja se igra 7. svibnja na stadionu u Kranjčevićevoj s početkom u 15.15 sati, gdje se ponovno očekuje velika podrška s tribina.
Više...
 


Stranica 63 od 70
Baner
Baner

Ostalo

Općina Josipdol,

Ogulinska 12 ,
47303 Josipdol


OIB: 65506283455
MB: 2619288

Tel: 047/581-298
047/581-633
Fax:047/581-609
opcina@josipdol.hr

Poslovni račun
HR32 2400008 1817200003
Karlovačka banka

uredovno vrijeme

Ponedjeljak

11,00 - 14,00 sati

Četvrtak

08,00 - 10,00 sati

11,00-13,00 sati


Želite biti informirani

Закажите монтаж системы отопления по лучшей цене в Киеве
Prijavite se za primanje važnijih obavijesti
captcha 
Uvjeti i odredbe

Poveznice


.tif slikovna datoteka

© Općina Josipdol | sva prava zadržana | privatnost podataka