Josipdolski portal

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Josipdolski portal

Izborna skupština Biciklističkog kluba "Kotač"

E-mail Ispis
ImageU prostorijama Nk Josipdola održana je izborna skupština Biciklističkog kluba "Kotač" iz Josipdola. Sve odluke i izbor novog vodstva podržalo je jednoglasno 25 prisutnih članova , a skupštinu je uveličao i načelnik Općine Josipdol gospodin Zlatko Mihaljević svojim dolaskom uz srdačne pozdrave i obećanje o nastavku suradnje na budućim projektima kluba. Za novog predsjednika izabran je Ivan Belančić, a dosadašnji predsjednik Vedran Jagnjić zauzeo je poziciju dopredsjednika. Za tajnika je izabran Dražen Marković, a u upravni odbor ušli su Zlatko Rendulić i Milan Pavlica. Novi predsjednik Ivan Belančić iznio je vrlo ambiciozan plan rada za sljedeću godinu, a po završetku skupštine nastavilo se družiti na prigodnom domjenku.
Više...
 

Održana LIČKO - SLAVONSKA VEČER

E-mail Ispis

ImageU organizaciji DND-a Josipdol 10.02.2012. godine održan je humanitarni koncert u restoranu "Ive" na Sabljacima. Kompletan prihod od ulaznica ide za Maju Fumić.

Organizatori se zahvaljuju suorganizatoru ZAMP - TRAK, radijskom pokrovitelju RADIO OGULINU  i sponzorima među kojima su Općina Josipdol, Plaški i Tounj te poduzećima Restoran "IVE", ZLATKO COMMERCE D.O.O. , GAVRANOVIĆ D.O.O. , Frizerskom obrtu "MILKICA" i Foto - video "IN" te svima koji su nastupom i dolaskom uveličali ovaj humanitarni događaj.

 Kako je bilo pogledajte na slikama i na Facebook grupi "LIČKO -  SLAVONSKA VEČER" .

Više...
 

Javni poziv za predlaganje kandidata članova u Savjet mladih općine Josipdol

E-mail Ispis
JAVNI POZIV
za predlaganje kandidata za članove
Savjeta mladih općine Josipdol
 
 Kandidate za članove Županijskog savjeta mladih (dalje Savjet) predlažu udruge mladih i udruge koje se bave mladima, učenička vijeća, studentski zborovi te drugi registrirani oblici organiziranja mladih (dalje – ovlašteni predlagatelji).
 Kandidati za članove Savjeta mogu biti osobe s prebivalištem na području Općine Josipdol  u dobi od petnaest (15) do dvadeset devet (29) godina.
 
Obrasce Javnog poziva i obrasca za prijavu možete skinuti sa dolje navedenog linka.
 
 

Snježne radosti

E-mail Ispis
Image
(izvor: Facebook stranica skijališta SIČA)
 Skijalište "SIČA" je otvoreno preko tjedna u vremenu od 15:00 - 21:00! Vikendom od 09:00 - 23:00 a po potrebi i duže!!!
Ekipa skijališta "SIČA" poziva Vas u što većem broju da se zabavite dok još ima snjega.
 
 Iako snjeg stvara problem većini stanovnika Ljepe naše ne znači da malo ne možemo uživati u njemu. Ovaj tjedan nas očekuje još padalina i dubokih minusa, a blago zatopljenje je moguće tek drugi tjedan, no i to je teško predvidjeti pošto naši meterolozi sve teže prognoziraju vremenske prilike. I josipdolska meteo stanica ima problema te je do daljnjega moguće pratiti samo temperaturu, tlak i vlažnost zraka. Na žalost zbog oštećenja opreme usred neprilika vjetar i oborine će na neko vrijeme biti isključeni. Nadamo se da ste se dovoljno opskrbili s ogrijevom jer nas očekuje vanprosječno hladna veljača. 
 

20 godina priznanja Hrvatske

E-mail Ispis

ImageHrvatska danas slavi 20 godina od međunarodnog priznanja. Sijećamo se veselja kada su na HTV-u počeli ispisivati listu zemalja koje su nas priznale. Sijećam se kako je nebo gorilo te večeri od svijetlećih metaka ispaljenih sa svih strana u zrak. Bilo je to većer veselja.
Kasnije je usljedilo na žalost skoro 5 godina razaranja i ubijanja hrvatskog naroda sve do oslobodilačke akcije Oluja. Za neke je rat završio tada, za neke prilikom mirne reintegracije hrvatskog podunavlja, a za neke koji su izgubili svoje najmilije još uvijek traje i nikada neće prestati.

Čestitamo svim građankama I građanima obljetnicu 20 godina priznanja Republike Hrvatske kao samostalne i suverne države.

 

 

Blagdanska čestitka

E-mail Ispis
Image
 

Sve što treba znati "HITNA MEDICINSKA SLUŽBA"

E-mail Ispis

   Cilj reorganizacije hitne medicine je da osigura dostupniji i kvalitetniji sustav hitne medicine na nacionalnoj razini koji će pacijentima pružiti ujednačenu, učinkovitu, bržu i kvalitetniju hitnu medicinsku uslugu, a zdravstvenim radnicima omogućiti bolje uvjete rada i stručno usavršavanje, čime će se potencijalni neželjeni izvanredni događaji svesti na minimum.
Tijekom 2011.g. Karlovačka županija provodi sukladno Zakonu o zdravstvenoj zaštiti i uputama Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi i Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu  niz aktivnosti na osnivanju Zavoda za hitnu medicinu Karlovačke županije i stvaranje pretpostavki za početak rada Zavoda.

      Od strane Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi donesena je Mreža hitne medicine koja je jedan od preduvjeta za početak rada budućeg Zavoda za hitnu medicinu na području naše županije.
Imajući u vidu reorganizaciju hitne medicine potrebno je voditi brigu i o  činjenici da informacije koje građani daju hitnoj medicinskoj službi (HMS) mogu spasiti nečiji život i spriječiti potencijalne neželjene izvanredne događaje.

        Upravo iz tog razloga  Hrvatski zavod za hitnu medicinu (HZHM) izdao je letak „Hitna medicinska služba“ u čijoj realizaciji su pomogli djelatnici Hrvatske liječničke komore, Hrvatske komore medicinskih sestara, kao i članovi Hrvatskog društva za hitnu medicinu, brojni stručnjaci ali i anonimni građani koji znaju da život nema cijenu. U letku se nalazi niz praktičnih savjeta za građane o hitnoj medicinskoj službi koji su vrlo jednostavni, ali na koje mnogo puta zaboravimo. Prije svega građani trebaju znati kada pozvati hitnu medicinsku službu i što reći medicinskom dispečeru koji zaprima hitan poziv.

Više...
 

Blagdan Svih Svetih u općini Josipdol

E-mail Ispis
ImageKao i svake godine na sva groblja i spomen obilježja u općini Josipdol izaslanstvo Općine Josipdol i HDZ-a Općine Josipdol predvođeno općinskim načelnikom Zlatkom Mihaljevićem i donačelnikom Nikicom Jagnjićem položilo je cvijeće i zapalilo svijeće. Ujedno su i obiđeni grobovi svih  pokojnih članova HDZ-a vijećnika Općine Josipdol, kao i grob nekadašnjeg načelnika Općine Josipdol pokojnog Rude Špehara te pokojnom Branku Sabljaku (Begi) nekadašnjem predsjedniku Općinskog vijeća Općine Josipdol. I ove godine načelniku Mihaljeviću pridružili su se osim predstavnika HDZ-a Općine Josipdol i predstavnici DVD-a Oštarije te izaslanstvo Hrvatskog Časničkog Zbora u sastavu, pukovnik Miko Kolić, natporučnik Igor Majetić i poručnik Miljenko Tuškanac.
Više...
 

Natječaj za stipendije

E-mail Ispis

R E P U B L I K A H R V A T S K A

           KARLOVAČKA ŽUPANIJA
   Povjerenstvo za dodjelu stipendija
           učenicima i studentima


Temeljem Pravilnika o stipendiranju učenika i studenata na području Karlovačke županije i pripadajućih odluka župana Karlovačke županije, Povjerenstvo za dodjelu stipendija učenicima i studentima objavljuje  

N A T J E Č A J

za dodjelu stipendija učenicima i studentima na području Karlovačke županije  

za školsku / akademsku godinu 2011./2012.

Više...
 

Čestitka povodom Dana neovisnosti RH

E-mail Ispis

SVIM STANOVNICIMA JOSIPDOLA I OKOLICE

ŽELIMO

SRETAN DAN NEOVISNOSTI

REPUBLIKE HRVATSKE

Dan neovisnosti blagdan je u Hrvatskoj koji se obilježava 8. listopada i neradni je dan. Toga dana 1991. godine Hrvatski sabor jednoglasno donio Odluku o raskidu državnopravnih sveza s ostalim republikama i pokrajinama SFRJ. Sabor je pritom utvrdio da Republika Hrvatska više ne smatra legitimnim i legalnim ni jedno tijelo dotadašnje SFRJ, te da ne priznaje valjanim niti jedan pravni akt bilo kojeg tijela koje nastupa u ime bivše federacije, koja više kao takva ne postoji.

Više...
 


Stranica 61 od 70
Baner
Baner

Ostalo

Općina Josipdol,

Ogulinska 12 ,
47303 Josipdol


OIB: 65506283455
MB: 2619288

Tel: 047/581-298
047/581-633
Fax:047/581-609
opcina@josipdol.hr

Poslovni račun
HR32 2400008 1817200003
Karlovačka banka

uredovno vrijeme

Ponedjeljak

11,00 - 14,00 sati

Četvrtak

08,00 - 10,00 sati

11,00-13,00 sati


Želite biti informirani

Закажите монтаж системы отопления по лучшей цене в Киеве
Prijavite se za primanje važnijih obavijesti
captcha 
Uvjeti i odredbe

Poveznice


.tif slikovna datoteka

© Općina Josipdol | sva prava zadržana | privatnost podataka