Josipdolski portal

 • Povećaj slova
 • Resetiraj
 • Smanji slova
Josipdolski portal

Obilježavanje Dana OŠ Josipdol

E-mail Ispis

Dana 15. ožujka 2019. godine u sportskoj dvorano osnovne škole Josipdol obilježen je Dan Osnovne škole Josipdol.

Ravnateljica Anđelina Božičević uručila je nagrade najuspješnijim učenicima i  mentorima učenika koji su ostvarili odličan plasman na županijskim natjecanjima te najboljem učeniku generacije Mateju Vukoviću, a kojem je u ime Općine Josipdol čestitao Općinski načelnik Zlatko Mihaljević te mu ovom prigodom uručio prigodni dar.

Nakon službenog dijela, učenici iz Josipdola, Oštarija i Tounja razveselili su okupljene školskom predstavom kroz koju se svake godine vidi sve bolji napredak i ozbiljnost malih glumaca kao i trud samih nastavnika.

 

 

Više...
 

HBOR-ov Infodan – individualni razgovori s poduzetnicima

E-mail Ispis

Pozivamo vas na HBOR-ov Infodan, koji će se održati u petak, 22. ožujka, u HGK – Županijskoj komori Karlovac od 10 do 14 sati.

Predviđeno vrijeme individualnog razgovora za svakog poduzetnika je 30 minuta.

Ukoliko ste zainteresirani obaviti stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugim aktivnostima putem Hrvatske banke za obnovu i razvitak, u obliku individualnih razgovora s Vesnom Bartolović Stančić, voditeljicom HBOR-ova područnog ureda za Primorje i Gorski kotar, ispunite online prijavnicu na sljedećoj poveznici (https://www.hgk.hr/zupanijska-komora-karlovac/poziv-na-hbor-ov-info-dan-najava) ili nas kontaktirajte na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Za dodatne informacije je raspoloživ kontakt telefon 047 612 111 ili 640 078.

Nakon prijave, bit ćete obaviješteni o terminu za razgovor.

Srdačan pozdrav,

Predsjednik:

dr. sc. Zlatko Kuzman, v. r.

 

Javni natječaj za dodjelu financijske potpore udrugama

E-mail Ispis
REPUBLIKA HRVATSKA
KARLOVAČKA ŽUPANIJA
OPĆINA JOSIPDOL
OPĆINSKI NAČELNIK
KLASA: 402-01/19-01/02
URBROJ: 2133/13-02-19-01
Josipdol, 15. ožujka 2019.  godine


Na temelju članka 6.  Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja Programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge („Narodne novine“ broj: 26/2015),  članka 15. Pravilnika o financiranju javnih potreba u Općini Josipdol („Glasnik Karlovačke Županije“ broj: 1/2016), Odluke o uvjetima, prioritetnim područjima, kriterijima i postupku ostvarivanja prava na financiranje programa i projekata udruga i drugih neprofitnih organizacija čije je područje djelovanja kulturnog, socijalnog, humanitarnog, vjerskog, sportskog, obrazovnog i sličnog značenja, KLASA: 022-06/18-01/01, URBROJ: 2133/13-01-18-01 od 8. veljače 2018. godine,  Općinski načelnik Zlatko Mihaljević, ing.građ. objavljuje


JAVNI NATJEČAJ
za dodjelu financijske potpore udrugama građana koje djeluju na
području Općine Josipdol
Dokumentacija:


 

Obavijest o osposobljavanju

E-mail Ispis

OBAVIJEST

Obavještavamo mještane Općine  Josipdol da Učilište  DMD NATURALIS – ustanova  za obrazovanje odraslih iz Zagreba organizira osposobljavanje za:

-           rukovoditelj motornom pilom,

-           rukovoditelj traktorom s radnim priključcima,

-           rukovoditelj trimerom,

-           rukovoditelj viličarom,

-           rukovoditelj kombajnom, bagerom i dr.,

-           osposobljavanje za voditelja opg-a, voćar, vinogradar

-           osposobljavanje za lovac, lovočuvar

-           održiva upotreba pesticida

Svi navedeni programi imaju odobrenje za provođenje od nadležnog Ministarstva te stoga svi polaznici nakon završenog osposobljavanja dobivaju uvjerenje o osposobljavanju i iskaznice (osim osposobljavanja za lovca i lovočuvara, iskaznice na temelju original uvjerenja izdaje Hrvatski lovački savez).

Ponuđeni termin za organizaciju osposobljavanja je da 24. ožujka 2019. godine ( nedjelja ) sa početkom u 09,00 sati u prostorijama Općine Josipdol, Ogulinska 12, Josipdol.

Sve ostale informacije (cijene modula, način plaćanja, termini, itd.) možete dobiti kod organizatora na broj mob. 091 22 000 11, gđica Gorana.

 

 

Program obilježavanja Dana općine Josipdol

E-mail Ispis

 

Obavijest o načinu odlaganja komunalnog otpada

E-mail Ispis

O B A V I J E S T


Obavještavaju se stanovnici Općine Josipodol da se zbog poštivanja odredbi Odluke o načinu pružanja javne usluge komunalnog otpada Općine Josipdol i Zakona o održivom gospodarenju otpadom  ne smije odlagati komunalni otpad u spremnike za papir (plave spremike) niti otpad odlagati u neoznačne plastične vrećice.

Miješani komunalni otpad smije se odlagati isključivo u odgovarajući spremnik – posude zelene boje sa  logom Općine Josipdol ili u vreće sa  logom Općine Josipdol.
U posude za komunalni otpad ne smije se odlagati žeravica, vrući pepeo, tekućine, ulje, boje, kiseline, građevinski materijal, opasni otpad, otpad animalnog podrijetla.

Korisnici su dužni čuvati posude za otpad od oštećenja ili otuđivanje te održavati čistoću spremnika. Ukoliko se posuda za otpad ošteti korisnik je dužan nadoknaditi štetu Općini Josipdol u visini cijene zaduženog spremnika.
Za nepoštivanje navedenih odredbi propisana je ugovorna kazna u visini od 1.000,00 kn.

Svi korisnici koji u određenim situacijama imaju povećanu količinu miješanog komunalnog otpada mogu u Općini Josipdol, svakim radnim danima, kupiti vreću za odvoz komunalnog otapada sa logom po cijeni od 22,60 kn.

Molimo sve stanovnike da se pridžavaju navedenih odredbi.

Komunalno Josipdol
 

Javni poziv

E-mail Ispis

Javni poziv

za isticanje kandidature  za članove Savjeta mladih općine Josipdol

 

Javni poziv.pdf

Obrazac prijedloga kandidata udruge.docx

Obrazac prijedloga kandidata neformalne skupine.docx

   

Odluka o zabrani spaljivanja

E-mail Ispis
Republika Hrvatska
Karlovačka Županija
Općina Josipdol
Općinski Načelnik 
KLASA: 810-01/19- 01-01/
URBROJ: 2133/13-02-19-01
Josipdol,  1. ožujka 2019.  godine

Temeljem članka 38. Statuta Općine Josipdol („Glasnik Karlovačke Županije“ broj: 16/2013, 14/2017, 07/2018) Načelnik Općine Josipdol Zlatko Mihaljević, ing.građ., dana 1. ožujka 2019. godine donosi

PRIVREMENU ODLUKU

o zabrani spaljivanja smeća, korova, suhe trave i drugih poljoprivrednih i šumskih otpadaka i ostataka te loženje vatre u šumama i blizini šuma

Članak 1.

Zabranjuje se spaljivanje smeća, korova, suhe trave i drugih poljoprivrednih i šumskih otpadaka i ostataka te loženje vatre u šumama i blizini šuma, odnosno na otvorenom prostoru do stabiliziranja situacije.

Članak 2.

Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja i objaviti će se na službenim stranicama Općine Josipdol, www. josipdol.hr.

Načelnik:

Zlatko Mihaljević, ing.građ.

 

Obavijest o provedbi odluke o agrotehničkim mjerama

E-mail Ispis

REPUBLIKA HRVATSKA 
KARLOVAČKA ŽUPANIJA 
OPĆINA JOSIPDOL 
OPĆINSKI NAČELNIK
JOSIPDOL,  01. ožujka 2019.  godine

 

OBAVIJEST

 

Obavještavaju se stanovnici sa područja Općine Josipdol da je Općinskog vijeće Općine Josipdol donijelo Odluku o agrotehničkim mjerama i mjerama za uređivanje i održavanje poljoprivrednih rudina na području Općine Josipdol sukladno odredbama  Zakona o poljoprivrednom zemljištu („Narodne novine“ broj: 39/13, 48/15) i Zakonom o zaštiti od požara („Narodne novine“ broj: 92/10).

Odluka o agrotehničkim mjerama općine Josipdol objavljena je u „Glasniku Karlovačke Županije“ broj: 12 od 1. travnja 2016. godine, a primjenjuje se od 8. travnja 2016. godine.

Predmetnom odlukom propisane su minimalne razine obrade i održavanja poljoprivrednog zemljišta, sprečavanja zakorovljenosti i obrastanja višegodišnjim raslinjem, suzbijanja biljnih bolesti i štetnika, korištenje i uništavanje biljnih ostataka, održavanje razine organske tvari u tlu, održavanje sturkture tla i zaštite od erozije kao i mjere za uređivanje i održavanje poljoprivredog zemljišta, mjere zaštite od požara, nadazor i kaznene odredbe.

Ovim putem pozivamo sve vlasnike poljoprivredog zemljišta sa područja općine Josipdol da održavaju poljoprivredno zemljište u svom vlasništvu na način;

 

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  8 
 •  9 
 •  10 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »


Stranica 1 od 75
Baner
Baner

Ostalo

Općina Josipdol,

Ogulinska 12 ,
47303 Josipdol


OIB: 65506283455
MB: 2619288

Tel: 047/581-298
047/581-633
Fax:047/581-609
opcina@josipdol.hr

Poslovni račun
HR32 2400008 1817200003
Karlovačka banka

uredovno vrijeme

Ponedjeljak

11,00 - 14,00 sati

Četvrtak

08,00 - 10,00 sati

11,00-13,00 sati


Želite biti informirani

Закажите монтаж системы отопления по лучшей цене в Киеве
Prijavite se za primanje važnijih obavijesti
captcha 
Uvjeti i odredbe

Poveznice


.tif slikovna datoteka

© Općina Josipdol | sva prava zadržana | privatnost podataka