PRIOPĆENJE VEZANO ZA IZNOŠENJE LAŽI OD STRANE LAŽNOG PROFILA A VEZANO ZA PRIJAVU PROJEKTA „ZAŽELI –FAZA II“

Danas tijekom dana, a i ranije, od strane lažnog profila „Tomislav Vuković“ na facebook stranici „Josipdol bez cenzure“ i  u grupi „Josipdol“ objavljena je lažna vijest sadržaja .. citirano: “Zašto korisnicima programa „Zaželi“ ne kažete istinu. Niste se niti prijavili za nastavak programa niti će ga biti ovu godinu jer nitko ne zaprima prijave“…

Projekt „Zaželi II“, odnosno njegov nastavak prijavljen je prvi trenutak kad je to bilo moguće, prošao je sve administrativne provjere i bit će odobren.

Osoba pod lažnim imenom „Tomislav Vuković“ komentira ono u što nije upućen i ne razumije –  ili razumije, ali namjerno želi obmanuti stanovnike Općine Josipdol zbog svojih niskih pobuda.

Projekt „Zaželi“ je humanitarni projekt koji pridonosi kvaliteti života naših starijih stanovnika, ali i nezaposlenih žena, te njegovo korištenje u političke ili politikanske svrhe je krajnje nemoralno i opasno.

Pozivamo sve stanovnike Općine Josipdol da ne nasjedaju na lažne informacije, koje se od raznih lažnih profila iznose već godinu dana, od osoba koje se boje predstaviti (iz samo njima poznatih razloga, a za pretpostaviti je da znaju da ne govore istinu ili se srame svoje povijesti) već da se za sve informacije obrate Općini Josipdol.

Prethodno Obavijest Lovačkog društva Vepar – Josipdol o raspodijeli zaštitnih sredstava korisnicima zemljišta u svrhu sprječavanja nastanka štete na poljoprivrednim usjevima od divljači

Službene web stranice Općine Josipdol

Općina Josipdol

Ogulinska 12 , HR-47303 Josipdol

Uredovno vrijeme:

Pon-Pet: 07.00 – 15.00 h

Dnevni odmor: 10.00 – 10.30 h

Općina Josipdol © 2021-2023. Sva prava pridržana.

web: Lucius Agency

Skip to content