Prijem kod načelnika sa uspješnom Ženskom udrugom Katarine Josipdol

Načelnik općine Josipdol Dragan Rudančić danas je održao prijem sa Ženskom udrugom Katarine Josipdol te im čestitao na uspješnom radu i uručio prigodne poklone, kao zahvalu za rad i promociju općine Josipdol. Karlovačka županija također je prepoznala trud i rad Udruge te im je dodijeljena „Plaketa Karlovačke županije“ za 2023.godinu.

Udruga  je ostvarila suradnju s brojnim institucijama i srodnim udrugama na području Karlovačke županije, ali i Republike Hrvatske. Kao vrlo aktivna udruga postala je prepoznatljiva na prostoru cijele države te više puta istaknuta među najboljim udrugama u Hrvatskoj. Iza ove udruge su godine rada i iskustva na području pružanja usluga pomoći u kući starijim i nemoćnim sumještanima.

Naše Katarine podižu ljestvicu uspješnosti u humanitarnom radu, organizaciji događanja, promociji našeg  kraja te prijavama na projekte postavljajući standarde kvalitete i izvrsnosti u svemu što rade. Udruga je koja daje izuzetan doprinos u razvoju kulturnog i društvenog života. Općina Josipdol ponosna je na Udrugu i njen neumoran doprinos u razvoju zajednice.  

Prethodno Raspored sakupljanja ambalaže od sredstava za zaštitu bilja

Službene web stranice Općine Josipdol

Općina Josipdol

Ogulinska 12 , HR-47303 Josipdol

Uredovno vrijeme:

Pon-Pet: 07.00 – 15.00 h

Dnevni odmor: 10.00 – 10.30 h

Općina Josipdol © 2021-2023. Sva prava pridržana.

web: Lucius Agency

Skip to content