Potpisan Ugovor o dodjeli financijskih sredstava općinama Republike Hrvatske za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2022.

31. ožujka 2022. godine održano je svečano uručivanje Ugovora o dodjeli financijskih sredstava općinama Republike Hrvatske za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2022.

Interes prijavitelja bio je izniman te je u rekordnom roku od dva tjedna zatvoren Javni poziv za sve skupine prijavitelja.

Povodom toga, održana je svečana dodjela Ugovora o dodjeli financijskih sredstava za 104 općine Republike Hrvatske kojima je obuhvaćeno 3768 djece.  

Ova mjera podrazumijeva osiguravanje financijske potpore iz Državnog proračuna za što veće institucijsko zbrinjavanje djece predškolske dobi u općinama s potpomognutih područja, a posebno manje naseljenih i ruralnih područja Republike Hrvatske u kojima nedostaje ili je slabo razvijena institucionalna podrška za djecu rane i predškolske dobi.

Općina Josipdol će i dalje pisati i prijavljivati što više projekata i povlačiti sredstva iz EU fondova kako bi našim mještanima omogućili lakši i ugodniji život.

Prethodno Održana 6. sjednica Općinskog vijeća Općine Josipdol

Službene web stranice Općine Josipdol

Općina Josipdol

Ogulinska 12 , HR-47303 Josipdol

Uredovno vrijeme:

Pon-Pet: 07.00 – 15.00 h

Dnevni odmor: 10.00 – 10.30 h

Općina Josipdol © 2021-2023. Sva prava pridržana.

web: Lucius Agency

Skip to content