Pojedinačno savjetovanje poduzetnika o HBOR-ovim programima i uvjetima kreditiranja

Županijska komora Karlovac u suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak poziva Vas na Infodan Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR) u četvrtak, 27. listopada, od 10 do 14 sati, u Županijsku komoru Karlovac, na adresi Kralja Tomislava 19b.

Infodan se sastoji od pojedinačnih razgovora s poduzetnicima.

S poduzetnicima će razgovarati Draženka Draženović Kostelac, voditeljica HBOR-ova Područnog ureda za Liku. Predviđeno trajanje razgovora s pojedinim poduzetnikom je 30 minuta. Da biste dobili što iscrpnije informacije, možete postaviti pitanje u prijavnom obrascu.

Ako ste zainteresirani za stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem Hrvatske banke za obnovu i razvitak, prijavite se obrascem u nastavku https://www.hgk.hr/zupanijska-komora-karlovac/pojedinacno-savjetovanje-poduzetnika-o-kreditnim-programima-hbor-a-najava-2, najkasnije do 26. listopada do 12 sati, nakon čega ćete dobiti obavijest o terminu pojedinačnog razgovora na naznačenu adresu elektroničke pošte.

Prethodno Natječaj za dodjelu stipendija studentima na području Karlovačke županije za akademsku godinu 2022./2023.

Službene web stranice Općine Josipdol

Općina Josipdol

Ogulinska 12 , HR-47303 Josipdol

Uredovno vrijeme:

Pon-Pet: 07.00 – 15.00 h

Dnevni odmor: 10.00 – 10.30 h

Općina Josipdol © 2021-2023. Sva prava pridržana.

web: Lucius Agency

Skip to content