POČELO OSPOSOBLJAVANJE ZA GERONTODOMAĆICU NA PROJEKTU „NASTAVIMO POMOĆ U KUĆI – ZAŽELI“

U prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Ogulin je započeo obrazovni program osposobljavanja za gerontodomaćicu za 10 pripadnica ciljane skupine koje su zaposlene na projektu „Nastavimo pomoć u kući – Zaželi“.

Kroz osposobljavanje pripadnice ciljane skupine proći će teorijsku i praktičnu nastavu kroz koju će usavršiti svoje vještine i proširiti znanje. Po završetku osposobljavanja primit će uvjerenje o završenom obrazovnom programu s kojim će biti još konkurentnije na tržištu rada i nakon što projekt završi.
Projekt „Nastavimo pomoć u kući – Zaželi“, ukupne vrijednosti 1 milijun i 189 tisuća kuna, financiran je iz Europskog socijalnog fonda u 100 % iznosu u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.“

Općina Josipdol provodi projekt s ciljem unaprjeđenja radnog potencijala teže zapošljivih žena te poticanja socijalne uključenosti i povećanja kvalitete života krajnjih korisnika.

Žene su zaposlene na poslovima pomoći i potpore starijim osobama, osobama u nepovoljnom položaju  te osobama s invaliditetom.

Prethodno Projekt udruge Bioteka “Aktivni mladi u lokalnoj zajednici”

Službene web stranice Općine Josipdol

Općina Josipdol

Ogulinska 12 , HR-47303 Josipdol

Uredovno vrijeme:

Pon-Pet: 07.00 – 15.00 h

Dnevni odmor: 10.00 – 10.30 h

Općina Josipdol © 2021-2023. Sva prava pridržana.

web: Lucius Agency

Skip to content