Počeli radovi na unutarnjem uređenju zgrade “škole” u Modrušu

Danas su započeli radovi na unutarnjem uređenju zgrade škole u Modrušu.

Općina je podnijela zahtjev Karlovačkoj Županiji za dodjelu prostora škola Modruš i Modruška Munjava, nakon zatvaranja škole Modruš., sa željom da se javni prostor održi u uporabivom stanju i da se ne zapusti, kao većina zatvorenih škola. Zgrada škole u Modrušu „kupljena“ je od Karlovačke Županije u zamjenu za izgradnju financiranje rekonstrukcije u školi Josipdol.

Nakon konačnog rješavanja imovinsko – pravnih odnosa, projekt “Obnove zgrade bivše škole u Modrušu” prijavljen je za financiranje iz Programa održivog razvoja lokalne zajednice.

U 2020. godini ostvarili smo financijsku potporu u iznosu od 200.000,00 kn. Izmijenjeno je krovište i vanjska stolarija. Vrijednost radova iznosila je 300.000,00 kn.

Nastavak projekta – unutarnje uređenje zgrade bivše škole prijavljeno je na otvoreni javni poziv te smo ostvarili financijsku potporu za financiranje  projekta u iznosu od 250.000,00 kn.

Proveden je postupak javne nabave i odabran najpovoljniji ponuđač, tvrtka PILJA d.o.o, koja je započela izvođenje radova. Vrijednost radova iznosi 490.000,00 kn bez PDV-a. Predmet radova je uređenje svih instalacija, sanitarnih čvorova, grijanja, unutarnjeg prostora i fasade. Podnesen je zahtjev za priključenje na vodoopskrbni sustav tvrtki Vodovod i kanalizacija.

Dovršetkom ove faze, zgrada škole u Modrušu, biti će obnovljena u potpunosti.

Prethodno Potpisan ugovor za izvođenje građevinskih radova na rekonstrukciji mrtvačnice i uređenja parkirališta u Oštarijama

Službene web stranice Općine Josipdol

Općina Josipdol

Ogulinska 12 , HR-47303 Josipdol

Uredovno vrijeme:

Pon-Pet: 07.00 – 15.00 h

Dnevni odmor: 10.00 – 10.30 h

Općina Josipdol © 2021-2023. Sva prava pridržana.

web: Lucius Agency

Skip to content