Dokumenti

Na temelju članka 10. Zakona o pravu na pristup informacijama („Narodne novine“ broj  25/13, 85/15)  Općina Josipdol  objavljuje

SAVJETOVANJE S JAVNOŠĆU

Nacrt prijedloga Proračuna Općine Josipdol za 2022. godinu

savjetovanje traje od  15. listopada do 15. studeni  2021. godine

Pozivamo predstavnike zainteresirane javnosti da najkasnije do 15. studenog 2021. godine, dostave svoje primjedbe, komentare i prijedloge  na predloženi Nacrt prijedloga Proračuna Općine Josipdol za 2022. godinu  s obrazloženjem, u pisanom obliku, putem elektronske pošte na email adresu: opcina@josipdol.hr.

Prijedlozi, komentari i primjedbe na predloženi Nacrt dostavljaju se na OBRASCU za savjetovanje s javnošću kojeg možete preuzeti na službenim  stranicama  Općine Josipdol.

Prijedlozi, komentari i primjedbe moraju sadržavati adresu podnositelja i biti čitko napisani. Svi prijedlozi moraju biti sastavljeni na način da se ne mijenja ukupna visina Proračuna, već ako se predlaže povećanje/smanjenje određene stavke (Program, Aktivnost) istodobno je nužno predložiti stavku na kojoj se prijedlog uravnotežuje.

Po završetku savjetovanja, svi pristigli prijedlozi, komentari i primjedbe biti će javno dostupni na mrežnoj stranici Općine Josipdol. Ukoliko ne želite da Vaš prijedlog, komentar ili primjedba bude javno objavljen, molimo Vas da to jasno istaknete pri dostavi obrasca.

Nacrt prijedloga Proračuna koji je objavljen na mrežnim stranicama  Općine Josipdol predstavlja radni materijal pa je kao takav podložan ispravcima, izmjenama i dopunama te se ne može smatrati konačnim, u cijelosti dovršenim prijedlogom Proračuna.

Po provedenom savjetovanju izradit će se Izvješće o provedenom savjetovanju.

 

OPĆINA JOSIPDOL

  • Opcina-Josipdol-Plan-Proracuna-za-2022.pdf pdf (294kb) [ Preuzmi ]
  • OBRAZAC-SUDJELOVANJA-U-E-SAVJETOVANJU-O-PRIJEDLOGU-PRORACUNA.docx docx (16kb) [ Preuzmi ]

Službene web stranice Općine Josipdol

Općina Josipdol

Ogulinska 12 , HR-47303 Josipdol

Uredovno vrijeme:

Pon-Pet: 07.00 – 15.00 h

Dnevni odmor: 10.00 – 10.30 h

Općina Josipdol © 2021-2023. Sva prava pridržana.

web: Lucius Agency

Skip to content