Osnovana TZP Smaragdnih rijeka i dolina u srcu Hrvatske

Na sjednici osnivačke skupštine Turističke zajednice područja Smaragdnih rijeka i dolina u srcu Hrvatske razgovaralo se o daljnjem razvoju turizma na području Općina Josipdol, Tounj i Plaški. Cilj je smanjiti sezonalnost i potaknuti cjelogodišnji rast turizma za što navedeno područje ima sjajne predispozicije u svakom pogledu.

Uz spomenutu dvostruku korist za općine koje se udružuju i mogućnost korištenja vanjskih izvora financiranja odnosno nacionalnih fondova za očekivati je da će doći do sinergijskih efekata na dobrobit svih turističkih djelatnika na tom području. 

Sredstva iz Fonda za udružene turističke zajednice i Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja i kontinent trebala bi biti na raspolaganju u prvom i drugom kvartalu ove godine kada bi ujedno trebali biti raspisani natječaji za prijavu s konkretnim projektnim aktivnostima. 

Prethodno Javni poziv za korištenje demografskih mjera za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladim obiteljima na ruralnom području Karlovačke županije u 2022. godini

Službene web stranice Općine Josipdol

Općina Josipdol

Ogulinska 12 , HR-47303 Josipdol

Uredovno vrijeme:

Pon-Pet: 07.00 – 15.00 h

Dnevni odmor: 10.00 – 10.30 h

Općina Josipdol © 2021-2023. Sva prava pridržana.

web: Lucius Agency

Skip to content