Održavanje online informativne radionice o aktualnom pozivu za prijavu projekata Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj

Obavijest udrugama koje djeluju na području naše jedinice lokalne ili regionalne samouprave o održavanju online informativne radionice o Pozivu za prijavu malih projekata Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj za organizacije civilnoga društva koja će biti održana u utorak, 8. ožujka 2022. godine, od 10:00 do 12:00 sati, na Cloud platformi Zoom, a prijenos radionice uživo bit će omogućen i na Facebook stranici Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj: https://www.facebook.com/acf.hrvatska.

Na informativnoj radionici bit će predstavljeni ciljevi, svrha i posebni uvjeti nedavno otvorenog Poziva za prijavu malih projekata te postupak prijave i različiti oblici podrške zainteresiranim prijaviteljima. Za spomenuti Poziv osigurano je ukupno 315.000,00 € za financiranje okvirno 22 projekta usmjerena na jačanje civilnoga društva i aktivnog građanstva te osnaživanje ranjivih skupina u lokalnim zajednicama.

Poveznica za pristupanje radionici: .

Fond za aktivno građanstvo u Hrvatskoj dio je Programa darovnica Europskog gospodarskog prostora i Norveških financijskih mehanizama 2014. – 2021. za koje sredstva osiguravaju Island, Lihtenštajn i Norveška. Upravitelj fonda u Hrvatskoj je konzorcij kojeg čine Zaklada Slagalica, Zaklada Solidarna, Udruga SMART te slovenska organizacija CNVOS.

Više informacija o Fondu i svim trenutno otvorenim pozivima dostupno je na mrežnim https://acfcroatia.hr/ i Facebook stranicama https://www.facebook.com/acf.hrvatska  a za sve dodatne informacije za informativne radionice možete kontaktirati: martina@smart.hr ili 051/332-750.

Prethodno Obavijest korisnicima vodnih usluga

Službene web stranice Općine Josipdol

Općina Josipdol

Ogulinska 12 , HR-47303 Josipdol

Uredovno vrijeme:

Pon-Pet: 07.00 – 15.00 h

Dnevni odmor: 10.00 – 10.30 h

Općina Josipdol © 2021-2023. Sva prava pridržana.

web: Lucius Agency

Skip to content