Održana Skupština Lovačkog saveza Karlovačke županije

Održana je Skupština Lovačkog saveza Karlovačke županije

U Netretiću, u hotelu Amarilis održana je Skupština Lovačkog saveza Karlovačke županije. Naš mještanin Vinko Pavlić je izabran na još jedan mandat da upravlja Lovačkim savezom Karlovačke županije.

Uz izvješća o radu Lovačkog saveza Karlovačke županije u protekloj godini predsjednik LS Vinko Pavlić upoznao je članstvo i goste s planovima rada u narednom godišnjem razdoblju.

Tijekom 2022.godine potpisan je Ugovor o sufinanciranju aktivnosti Lovačkog saveza Karlovačke županije s ciljem promocije i informiranja iz područja lovstva, a potpora u iznosu od 80 tisuća kuna je doznačena Lovačkom savezu za provedbu lovnokinoloških manifestacija, lovnog streljaštva i lovne kulture i običaja.

Početkom 2023.godine u suradnji sa Ministarstvom poljoprivrede koje je nabavilo opremu i sredstva, Karlovačka županija je podijelila lovoovlaštenicima u Karlovačkoj županiji ukupno 65 prskalica i 74 dezinficijensa u svrhu sprečavanja unosa i širenja virusa afričke svinjske kuge na području RH.

Skupštini je uz brojne domaće i strane lovce nazočila i županica Martina Furdek-Hajdin i voditelj Uprave Hrvatskih šuma podružnice Ogulin.

Prethodno Prijateljski posjet austrijskih vatrogasaca Općini i DVD-u Josipdol

Službene web stranice Općine Josipdol

Općina Josipdol

Ogulinska 12 , HR-47303 Josipdol

Uredovno vrijeme:

Pon-Pet: 07.00 – 15.00 h

Dnevni odmor: 10.00 – 10.30 h

Općina Josipdol © 2021-2023. Sva prava pridržana.

web: Lucius Agency

Skip to content