Održan sastanak povodom djelomičnog završetka Projekta „Zaželi“

Dana 30. rujna 2020. godine održan je sastanak povodom djelomičnog završetka Projekta „Zaželi“ na kojem su Načelnik Općine Josipdol Zlatko Mihaljević i voditeljica Projekta Ivanka Turkalj zahvalili se djelatnicama na uspješno odrađenim aktivnostima i suradnji u nadi da će se isti Projekt u skoroj budućnosti ponovno nastaviti.

Voditeljica Projekta upoznala je djelatnice sa novim Projektnim prijedlogom koji je predan na natječaj za financiranje iz Europskog socijalnog fonda. Devedeset korisnika, većinom starije dobi, primila su pomoć u kući, od dostave potrepština pa do sudjelovanja u kućanskim poslovima. Projektom je omogućeno da se zaposli 15 žena što je ujedno rezultat uspješno provedenog projekta „ZAŽELI“, u sklopu Programa zapošljavanja žena, koji je uspješno provela Općina Josipdol.

Projekt „ZAŽELI“, referentne oznake UP.02.1.1.05.0186, čija je ukupna vrijednost 3.251.950,00 kuna, sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Prezentaciju projekta možete preuzeti ovdje:

Prethodno Predstavljen projekt „Odrastimo sretno u poticajnom okruženju”

Općina Josipdol © 2021. Sva prava pridržana.

web: LA/CIS

Skip to content