Obavijest Wine EnoGASTRO VIP Eventa

Tradicija Wine EnoGASTRO VIP Evenata nastavlja se već šestu uzastopnu godinu diljem Hrvatske pa je tako i ove godine ZAGREB jedan od gradova domaćina!
Event će se održati u hotelu WESTIN 24. ožujka 2022.g. s početkom od 14 sati. Program edukacija i druženja traje do 19 sati.

Iznimno kvalitetan edukativni program obogaćen je vrlo posebnim edukacijskim gastronomskim prezentacijama raznih lokalnih specijaliteta.
Ulaz je BESPLATAN, no moguć isključivo gostima koji su dobili pozivnicu te se prijavili na web prijavnici. Event će se održati sukladno tada važećim COVID mjerama!

Partneri projekta su Turistička zajednica grada Zagreba, Zagrebačka županija i Turistička zajednica grada Zagreba, Hrvatska turistička zajednica, HGK Županijska komora Zagreb i hotel WESTIN a pokrovitelji projekta su Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede.

Vlasnici HORECA objekata (hotela, restorana, konoba, barova,…) direktori hotela, nabave ili FB Manageri,… koji žele biti dio naših evenata obratite nam s iskazanim interesom na email: info@dantes.biz
Kako biste na vrijeme saznali sve o eventima pozivamo Vas da našu stranicu WINE ENOGASTRO VIP EVENT pratite na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu!
Cjelokupni program, popis govornika i predavača, partnera kao i sve ostale informacije možete pronaći na našoj web stranici https://www.dantes.biz

Prethodno ČESTITKA POVODOM 8. OŽUJKA – MEĐUNARODNOG DANA ŽENA

Službene web stranice Općine Josipdol

Općina Josipdol

Ogulinska 12 , HR-47303 Josipdol

Uredovno vrijeme:

Pon-Pet: 07.00 – 15.00 h

Dnevni odmor: 10.00 – 10.30 h

Općina Josipdol © 2021-2023. Sva prava pridržana.

web: Lucius Agency

Skip to content