Modernizacija nerazvrstanih cesta u naselju Cerovnik

„Programom za poboljšanje infrastrukture na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina omogućeno je pružanje pomoći razvoju lokalnih zajednica na kojima povijesno žive i pripadnici nacionalnih manjina, a koja su demografski, ekonomski ili socijalno oslabljena i značajno ispod prosjeka nacionalne razvijenosti. Program pruža pomoć u smislu poboljšanja dostupnosti lokalne infrastrukture te se njime zagovara pristup promicanja ravnopravnosti, nediskriminacije i održivog razvoja te participativnog pristupa dionika šire lokalne zajednice.  

Na ovom natječaju Općini  Josipdol za projekt „Modernizacija nerazvrstanih cesta u naselju Cerovnik“ odobreno je financiranje u iznosu 337.000,00 kuna.  

Ovim projektom nastavljamo komunalno uređenje naše općine, a sve u cilju što kvalitetnijih uvjeta za život naših sugrađana.  

I dalje nastavljamo s kandidiranjem i provođenjem projekata sufinanciranih iz fondova EU s ciljem kako bi što više komunalno opremili našu općinu  s što manje utrošenih naših sredstava.“ – Izjavio je  Načelnik Općine Josipdol Dragan Rudančić, mag. ing. silv. 

Prethodno Završeni su radovi na uređenju prve faze parkirališta pored zgrade Općine Josipdol

Službene web stranice Općine Josipdol

Općina Josipdol

Ogulinska 12 , HR-47303 Josipdol

Uredovno vrijeme:

Pon-Pet: 07.00 – 15.00 h

Dnevni odmor: 10.00 – 10.30 h

Općina Josipdol © 2021-2023. Sva prava pridržana.

web: Lucius Agency

Skip to content