Kolegij županice s načelnikom Općine Josipdol

U vijećnici Općine Josipdol, u ponedjeljak 27. ožujka 2023. godine, prema već ustaljenoj praksi Karlovačke županije, županica Martina Furdek Hajdin sa svojim timom i načelnikom općine Josipdol Draganom Rudančićem i njegovim suradnicima, održali su još jedan zajednički kolegij u nizu.

Raspravljalo se o aktivnostima i projektima koje Općina trenutno provodi: izgradnja vodopskrbnog sustava, rješavanje stjecanja prava nad vojarnom Skradnik i prenamjenom u poduzetničku svrhu, izgradnja nogostupa u centru općine. Osim uređenja šetnice, načelnik Dragan Rudančić izvijestio je kolegij o dobivenim 26.544,56 eura od Ministarstva kulture i medija, za uređenje fontane Rožić, koja će uvelike pridonijeti turističkom segmentu općine.

Po završetku kolegija, županica Martina Furdek Hajdin, dožupanica Vesna Hajsan Dolinar i dožupan Dejan Mihajlović, zajedno s načelnikom općine i ravnateljicom Osnovne škole Josipdol Anđelinom Božičević obišli su Područnu školu „Siniša i Zrinko Rendulić“ u Oštarijama. Karlovačka županija prijavila je projekt obnove vanjske ovojnice škole na Fond solidarnosti u vrijednosti 115 000 eura, što je i odobreno.

Ravnateljica Božičević iskazala je zahvalu Karlovačkoj županiji na pomoći i podršci u ostvarivanju projekata, koji mnogo znače za općinu Josipdol, a osobito za učenike ove škole.

Županica Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin zaključila je: „Nakon obnove vanjske fasade, vjerujem da ćemo uskoro realizirati i projekt izgradnje školske sportske dvorane u Oštarijama.“

Prethodno Dan zaštićenih autohtonih proizvoda u Oštarijama

Službene web stranice Općine Josipdol

Općina Josipdol

Ogulinska 12 , HR-47303 Josipdol

Uredovno vrijeme:

Pon-Pet: 07.00 – 15.00 h

Dnevni odmor: 10.00 – 10.30 h

Općina Josipdol © 2021-2023. Sva prava pridržana.

web: Lucius Agency

Skip to content