Restoran Gradina

Kontakt

Adresa:

Senjska 32, Josipdol

Vrsta:

Ugostiteljski obrt Gradina, OIB: 34731660173

Restoran Gradina nalazi se samo nekoliko stotina metara od centra Josipdola, raskrižja brojnih putova, uz glavnu prometnicu za Senj i za Plitvička jezera kao i u blizini autoceste A1 Zagreb-Split. U Gradini su svakodnevno u ponudi hladna i topla predjela, specijaliteti od divljači, jela sa žara, s ražnja i iz krušne peći, slatkovodna riba i deserti. Restoran je prvenstveno poznat po više puta nagrađivanoj, lovačkoj kuhinji, a u svakodnevnoj ponudi se nalaze lovački specijaliteti od: jelena, srne, divlje svinje i medvjeda. Osim navedenog Restorana u sklopu Ugostiteljskog obrta posluje i Bistro Mliječni koji se nalazi u samom centru obližnjeg grada Ogulina a odlikuje ga raznovrsna ponuda dnevnih marendi i pizza.

Restoran nudi uslugu cateringa, od klasičnih obiteljskih večera u vlastitom domu do protokolarnih primanja i prigodnih ili blagdanskih buffet stolova na lokacijama po želji gosta. 2019. godine realizirana je kapitalna investicija, izgradnja sale za vjenčanja koja može primiti do 450 uzvanika. Za sve svadbene svečanosti na raspolaganju je široka paleta menija koji se individualno prilagođavaj svakim mladencima kako bi svi dobili svoj trenutak pažnje i različitosti u uživanju hrane i pića.

U sklopu Ugostiteljskog obrta Gradina unutar kojeg posluje ovaj Restoran nalazi se zakupljeno i lovište Hum. Gostima lovišta prilagođena je i ugostiteljska usluga i posebno se vodi računa o ispunjenju njihovih gastronomskih želja, kao i o upoznavanju stranih i domaćih lovaca s tradicionalnom prehranom.

Za sve goste koji žele sa sobom ponijeti dio Like na raspolaganju su različite vrste meda, livadni, cvjetni i medljikovac proizvedeni u vlastitom pčelinjaku OPG Pavlić.

Službene web stranice Općine Josipdol

Općina Josipdol

Ogulinska 12 , HR-47303 Josipdol

Uredovno vrijeme:

Pon-Pet: 07.00 – 15.00 h

Dnevni odmor: 10.00 – 10.30 h

Općina Josipdol © 2021-2023. Sva prava pridržana.

web: Lucius Agency

Skip to content