Kuća za odmor "Dubravka"

Mjesto opuštanja i odmora

Kontakt

Adresa:

Cerovnik 44a, Cerovnik

Vrsta:

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo (OPG), OIB: 80304668845

Svi se ponekad pitamo kamo, kamo žurimo?

Obaveze, posao, sastanci, vremena je uvijek premalo, svakodnevni ritam života donosi nove izazove a s njima i puno stresa. Kako napuniti baterije, obnoviti energiju i s vedrim duhom krenuti u nove pobjede? Odgovor je: boravak u okruženju koje vam jamči ugodne trenutke provedene s obitelji ili dragom osobom, gdje ćete se svim čulima prepustiti čarima netaknute prirode.

Kuća za odmor „DUBRAVKA“ nudi upravo odmor po mjeri modernog čovjeka. Smještena je u pitoresknom krajoliku s prekrasnim pogledom na šumovite brežuljke male kapele, s mirisom šumskog bilja i raznolikog poljskog cvijeće, pravi je odabir kad se ima na umu odmor, čisti i svježi zrak, uživanje u tišini. Ako ste ljubitelj svega navedenog onda ste na pravom mjestu ;). Sjednite, odmorite se, predahnite… prošećite, potrčite i vičite, okrenite se oko sebe, uhvatite snagu i vaši životi postati će smisleniji i bogatiji.

Cerovnik je selo u općini Josipdol, a Kuća za odmor ‘DUBRAVKA’ nalazi se 5,5 km udaljena od centra Josipdola u selu Cerovnik, zaseok Pavlići koje je smješteno na obroncima Male Kapele sa pogledom na drevni Modruš (Tržan grad). Savršeno mjesto za miran ili aktivni odmor (šetnja, biciklizam, planinarenje). U neposrednom susjedstvu Holiday Home ‘Dubravka’ nalazi se OPG ‘Jandrlić’, vlasnik Josipa Jandrlić koje se bavi uzgojem Ličkih Buša (hrvatska domaća pasmina goveda) i certificiranom eko poljoprivredom.
Dodatne pogodnosti u Kući za odmor – ‘DUBRAVKA’ možete ostvariti korištenjem aplikacije ‘In medias res’ Turističke zajednice Karlovačke županije (https://visitkarlovaccounty.hr/).

Jednostavno je…stanite u Lici i uživajte!

Službene web stranice Općine Josipdol

Općina Josipdol

Ogulinska 12 , HR-47303 Josipdol

Uredovno vrijeme:

Pon-Pet: 07.00 – 15.00 h

Dnevni odmor: 10.00 – 10.30 h

Općina Josipdol © 2021-2023. Sva prava pridržana.

web: Lucius Agency

Skip to content