“Josipdol u ♥️ Hrvatske”

Općina Josipdol je u suradnji s Turističkom zajednicom Josipdol krenula s projektom rebrandinga. Cilj je pozicioniranje Općine na turističkoj mapi Hrvatske kao jedne od najpoželjnijih turističkih destinacija.

Općina se nalazi u samom središtu Hrvatske, na sjecištu najznačajnijih puteva, okružena idiličnom prirodom, s velikim, ali od očiju turista, skrivenim potencijalom. „Hrvatska je poznata po svojoj kulturno-povijesnoj baštini, pa tako i Općina Josipdol, koja ima  Marmontov most, gotičku crkvu graditelja Bernardina Frankopana i ruševine starog grada Modruša. Upravo su ti lokaliteti  iznimni potencijal za budući turistički razvoj“.

Kako bi svi dali svoj doprinos ovoj kampanji, Općina je uključila i svoje stanovnike pa su tako svi zainteresirani mogli glasati za slogan koji im se najviše sviđa i za koji misle da najbolje opisuje njihov kraj. Među 15-ak ponuđenih slogana, pobijedio je slogan „Josipdol u ♥️ Hrvatske“, s 44% dobivenih glasova.

Ovim marketinškim potezom, Općina želi probuditi pomalo uspavan turistički potencijal mjesta, te stvoriti identitet koji će privući što više domaćih i stranih gostiju. U predstojećem razdoblju slogan će se uvoditi u sve aspekte turističke promocije kako bi što prije zaživio na lokalnoj i nacionalnoj razini.

Prethodno Uklonjena zgrada u Oštarijama

Službene web stranice Općine Josipdol

Općina Josipdol

Ogulinska 12 , HR-47303 Josipdol

Uredovno vrijeme:

Pon-Pet: 07.00 – 15.00 h

Dnevni odmor: 10.00 – 10.30 h

Općina Josipdol © 2021-2023. Sva prava pridržana.

web: Lucius Agency

Skip to content