Impressum

www.josipdol.hr

Dobrodošli na službene internetske stranice Općine Josipdol.

Svi podaci sadržani na stranici josipdol.hr ponuđeni su isključivo u svrhu točnog, potpunog i pravodobnog informiranja javnosti o aktivnostima, poslovima i postupanjima općinske uprave u okviru svog upravnog djelokruga. Službena priopćenja i fotografije dostupni su za preuzimanje bez ograničenja, uz obvezu navođenja izvora s poveznicom na www.josipdol.hr.

Službene oznake Općine Josipdol, planski i drugi dokumenti prikazani na ovim stranicama ne smiju se kopirati i koristiti u komercijalne svrhe, u drugim publikacijama, pisanim ili elektronskim, bez prethodno pribavljenog odobrenja općinske uprave. Uredništvo stranice josipdol.hr nastoji da svi objavljeni podaci budu točni i potpuni, ali s obzirom na brzinu i kratkoću rokova u kojima se postavljaju informacije, moguće su pogreške. Iz tog razloga naglašavamo da su svi podaci isključivo informativnog značaja, a za druge svrhe preporučamo provjeru kod relevantnih izvora informacija.

Općina Josipdol ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama. Dopušteno je stavljati poveznicu Internet stranice Općine Josipdol na druge stranice. Općina Josipdol zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja ove stranice bez obaveze prethodne najave te nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

U nastojanju da se stranice kontinuirano poboljšavaju, uredništvo prikuplja podatke o preuzetom sadržaju, vremenu posjeta, načinu pristupa, podatke u vezi s IP adresom i najposjećenijim sadržajima, pritom ne ulazeći u privatnost korisnika koja je maksimalno zaštićena sukladna Uvjetima korištenja.

Internet stranicu www.josipdol.hr publicira Općina Josipdol.
O sadržaju stranice brineUpravni odjel za opće poslove, komunalni sustav i EU fondove u suradnji s nadležnim službenicima u upravnim tijelima. Sadržaj se osvježava novostima iz djelatnosti općinske uprave, ustanova i
društava u vlasništvu Općine.

Razvoj i prilagodba stranice

Službene web stranice Općine Josipdol

Općina Josipdol

Ogulinska 12 , HR-47303 Josipdol

Uredovno vrijeme:

Pon-Pet: 07.00 – 15.00 h

Dnevni odmor: 10.00 – 10.30 h

Općina Josipdol © 2021-2023. Sva prava pridržana.

web: Lucius Agency

Skip to content