Dan poduzetništva Hrvatske – Ogulin 04.10.2022.

Prijavite se na Dan poduzetništva Hrvatske

 04. 10. 2022. Ogulin

i sudjelujte u bogatom predavačkom programu ili promovirajte svoje usluge i proizvode na Poduzetničkom sajmu Dana poduzetništva Hrvatske

Prijavite se i osigurajte besplatno sudjelovanje u bogatom programu Dana poduzetništva Hrvatske ili pak bez ikakve naknade osigurajte sudjelovanje na Poduzetničkom sajmu iste manifestacije, kako bi još više unaprijedili i promovirali svoje poduzetničke aktivnosti.

Prvi je ovojesenski projekt razvoja poduzetništva kojega partnerski organiziraju Grad Ogulin, Turistička zajednica Ogulina te Pučko otvoreno učilište Ogulin s poslovnom zajednicom Osjeti Hrvatsku www.osjetihrvatsku.hr (bivši Ženski poduzetnički centar)

Bogat i raznolik DPH program upotpunit će priče uspješnih hrvatskih poduzetnica i poduzetnika s njihovim receptima kako kvalitetnim rješenjima do ostvarenja ciljeva. U sklopu ove manifestacije održat će se i Poduzetnički sajam gdje će se prodavati i prezentirati mnoge usluge i proizvodi realnog tržišta, posebice Ogulina i ogulinskog kraja, besplatno za sve zainteresirane sudionike koji žele svoj izlagački štand.

Velika nam je čast i zadovoljstvo pozvati Vas na

Dan poduzetništva Hrvatske

04. listopada od 10 do 14 sati

Zgrada PUO-a, Trg Petra Stipetića 1, Ogulin

U Ogulinu će se također premijerno dodijeliti i Povelja Grad prijatelj poduzetništva, koja se po prvi puta dodjeljuje predstavnicima lokalne zajednice u prvom redu Gradovima – a s ciljem još veće suradnje s poduzetnicima.

Vrijeme je prilagodbe i kreativnih rješenja, što je poduzetništvu, uvijek bilo “srednje ime“, a našoj poslovnoj zajednici (nekoć stvorenoj i kroz Ženski poduzetnički centar) lajt motiv za iniciranje aktivnosti i događanja već cijeli niz godina.

Svi sadržaji ovog događaja su u cijelosti besplatni za sve sudionice i sudionike nakon prijave na e mail adresu (info@osjetihrvatsku.hr) s podacima: ime i prezime, naziv poduzetništva (ako ste u vlasništvu ili suvlasništvu) i adresa sjedišta pravne  osobe, mail adresa i grad iz kojega dolazite. 

Poslovna zajednica Osjeti Hrvatsku
www.osjetihrvatsku.hr

Prethodno Jednokratno novčano primanje korisnicima mirovine radi ublažavanja posljedica porasta cijena

Službene web stranice Općine Josipdol

Općina Josipdol

Ogulinska 12 , HR-47303 Josipdol

Uredovno vrijeme:

Pon-Pet: 07.00 – 15.00 h

Dnevni odmor: 10.00 – 10.30 h

Općina Josipdol © 2021-2023. Sva prava pridržana.

web: Lucius Agency

Skip to content