CRO Race 2023

Snimke Starih gradova Modruša, Ozlja, Novigrada i Ribnika, snimke rijeke Mrežnice i Tounjskog mosta, te mnoge druge prirodne i povijesne ljepote Karlovačke županije uskoro će imati priliku vidjeti gledatelji u 190 zemalja na 6 kontinenata – potencijalno oko 619 milijuna gledatelja.

Riječ je o međunarodnoj biciklističkoj utrci CRO RACE, koja se u Hrvatskoj održava od 26. rujna do 1. listopada. Peta etapa, jedina koja povezuje more i kontinent odnosno Crikvenicu i Ozalj, vozi se  kroz Karlovačku županiju u subotu, 30. rujna, a cilj je u Ozlju u poslijepodnevnim satima.

Ovim Vas putem obavještavamo kako će biciklistička karavana proći područjem naše općine u subotu 30. rujna 2023. godine oko 12-12:30 sati.

Pozivamo sve građane da se prigodno okupe u centru Oštarija i Josipdola u tom vremenu i da uz trasu utrke pozdrave bicikliste i uljepšaju dojam o utrci, našoj lijepoj zemlji te ponajprije našoj općini .

Za vrijeme utrke bit će na snazi privremena prometna regulacija pa pozivamo sve sudionike u prometu koji se nađu na pravcu održavanja biciklističke utrke da postupaju po uputama i zapovijedima policije i drugih osoba u organizaciji, odnosno da uspore i zaustave vozila do prolaska biciklista.

Prethodno Poziv za upis u kraći program predškole i igraonice Dječjeg vrtića Josipdol

Službene web stranice Općine Josipdol

Općina Josipdol

Ogulinska 12 , HR-47303 Josipdol

Uredovno vrijeme:

Pon-Pet: 07.00 – 15.00 h

Dnevni odmor: 10.00 – 10.30 h

Općina Josipdol © 2021-2023. Sva prava pridržana.

web: Lucius Agency

Skip to content