Biciklijada i informativno-edukativno događanje 100% EU FONDOVI – Karlovac, 30.6.2024.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s Gradom Karlovcem, Karlovačkom županijom, Slatkovodnim akvarijem – Aquatikom i partnerima organizira obilježavanje 11. obljetnice ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju i završetak korištenja EU fondova iz financijske perspektive 2014.-2020. na dan 30.6.2024. u Gradu Karlovcu, od 15:00 do 19:00 sati.

Centralna točka obilježavanja ove obljetnice bit će biciklijada kojom će se sudionici provesti kroz Grad Karlovac i uz neke od značajnijih EU projekata koji su financirani bespovratnim sredstvima EU fondova i koji su doprinijeli razvoju grada i županije.

Start i cilj biciklijade bit će u Slatkovodnom akvariju – Aquatici, a biciklijada će obići još i ove projekte: Nikola Tesla Experience Centar,  gradilište zgrade Hrvatski dom, Aglomeracija Karlovac te Kino Edison. Ulice kojima će se voziti biciklijada su sljedeće: Ulica Branka Čavlovića Čavleka (Aquatika), Ulica 13.srpnj, Ulica Rakovac, Prilaz Korani, Ulica F. Kurelca, Ulica Tadije Smičiklasa, Domobranska ulica, Do rotora na Korzu (kod HPBa) i natrag istim putem.

Podjela startnih majica započet će u 15:00 sati, start bicikljade predviđen je za 16:15 sati, a povratak u Aquatiku oko 17:15.

Od 17.15 do 19.00 sati bit će upriličen promotivni i zabavni programa za sudionike biciklijade i građane koji će uključivati: izložbu EU projekata, promociju lokalnih EU korisnika i njihovih projekata, podjelu promotivnog materijala, tombolu i nagradni kviz te zakusku i osvježenje za sve sudionike. Za najmlađe smo osigurali zabavni kutak s dječjim igrama i napuhancima. Također, osiguran je besplatan ulaz u Aquatiku.

Svi koji žele sudjelovati u biciklijadi molimo da prouče Uvjete i pravila sudjelovanja te da se registriraju putem prijavnog obrasca na poveznici: https://eufondovi.gov.hr/biciklijada/.

Za sudjelovanje u drugim aktivnostima programa nije potrebna registracija.

Prethodno OGLAS – IZDAVANJE POTVRDA ZA GLASOVANJE

Službene web stranice Općine Josipdol

Općina Josipdol

Ogulinska 12 , HR-47303 Josipdol

Uredovno vrijeme:

Pon-Pet: 07.00 – 15.00 h

Dnevni odmor: 10.00 – 10.30 h

Općina Josipdol © 2021-2023. Sva prava pridržana.

web: Lucius Agency

Skip to content