Uvjeti i odredbe

Utorak, 24 Siječanj 2017 11:37 Općina Josipdol
E-mail Ispis

Dragi posjetitelji


Hvala što ste pristupili službenim internet stranicama Općine Josipdol.

Pregledavanjem ovih internet  stranica obvezujete se prihvatiti uvjete i pravila korištenja istih. Ove internet stranice priređene su s namjerom pružanja servisnih informacija i informiranje javnosti.

Sadržaj ovih internet stranica smije se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za osobnu uporabu, uz poštivanje svih autorskih prava.

Zabranjeno je svako javno prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, mijenjanje, izrada kopija, te svaka druga vrsta uporabe ovih internet stranica ili njezinih dijelova bez izričitog pismenog dopuštenja Općine Josipdol i drugih vlasnika autorskih prava. Dopušteno je djeljenje sadržaja u neizmjenjenom obliku na svim društvenim mrežama.

Neovlašteni pokušaj izmjene podataka u sustavu, zanemarivanje sigurnosnih postavki ili njihovo zaobilaženje, odnosno korištenje sustava suprotno njegovoj namjeni, strogo je zabranjeno.

Općine Josipdol zadržava pravo izmjene ovih pravnih uvjeta i korištenja internet stranica u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave, a promjene nastupaju na dan objavljivanja na ovim internet stranicama.

U nastojanju da se stranice kontinuirano poboljšavaju, uredništvo prikuplja podatke o preuzetom sadržaju, vremenu posjeta, načinu pristupa, podatke u vezi s IP adresom i najposjećenijim sadržajima, pritom ne ulazeći u privatnost korisnika koja je maksimalno zaštićena.

Kod prijave na Newsletter Općina Josipdol se obavezuje na čuvanje tajnosti podataka osoba koje se pretplaćuju na obavijesti.

 

Uredništvo, također, nastoji da svi objavljeni podaci budu točni i potpuni, ali s obzirom na brzinu i kratkoću rokova u kojima se postavljaju informacije, moguće su pogreške. Iz tog razloga naglašavamo da su svi podaci isključivo informativnog značaja, a za druge svrhe preporučamo provjeru kod relevantnih izvora informacija.