Josipdolski portal

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Početna

Uvjeti i odredbe

E-mail Ispis

Dragi posjetitelji


Hvala što ste pristupili službenim internet stranicama Općine Josipdol.

Pregledavanjem ovih internet  stranica obvezujete se prihvatiti uvjete i pravila korištenja istih. Ove internet stranice priređene su s namjerom pružanja servisnih informacija i informiranje javnosti.

Sadržaj ovih internet stranica smije se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za osobnu uporabu, uz poštivanje svih autorskih prava.

Zabranjeno je svako javno prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, mijenjanje, izrada kopija, te svaka druga vrsta uporabe ovih internet stranica ili njezinih dijelova bez izričitog pismenog dopuštenja Općine Josipdol i drugih vlasnika autorskih prava. Dopušteno je djeljenje sadržaja u neizmjenjenom obliku na svim društvenim mrežama.

Neovlašteni pokušaj izmjene podataka u sustavu, zanemarivanje sigurnosnih postavki ili njihovo zaobilaženje, odnosno korištenje sustava suprotno njegovoj namjeni, strogo je zabranjeno.

Općine Josipdol zadržava pravo izmjene ovih pravnih uvjeta i korištenja internet stranica u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave, a promjene nastupaju na dan objavljivanja na ovim internet stranicama.

U nastojanju da se stranice kontinuirano poboljšavaju, uredništvo prikuplja podatke o preuzetom sadržaju, vremenu posjeta, načinu pristupa, podatke u vezi s IP adresom i najposjećenijim sadržajima, pritom ne ulazeći u privatnost korisnika koja je maksimalno zaštićena.

Kod prijave na Newsletter Općina Josipdol se obavezuje na čuvanje tajnosti podataka osoba koje se pretplaćuju na obavijesti.

 

Uredništvo, također, nastoji da svi objavljeni podaci budu točni i potpuni, ali s obzirom na brzinu i kratkoću rokova u kojima se postavljaju informacije, moguće su pogreške. Iz tog razloga naglašavamo da su svi podaci isključivo informativnog značaja, a za druge svrhe preporučamo provjeru kod relevantnih izvora informacija.

 
Baner

Ostalo

Općina Josipdol,

Ogulinska 12 ,
47303 Josipdol


OIB: 65506283455
MB: 2619288

Tel: 047/581-298
047/581-633
Fax:047/581-609
opcina@josipdol.hr

Poslovni račun
HR32 2400008 1817200003
Karlovačka banka

uredovno vrijeme

Ponedeljak

11,00 - 14,00 sati

Četvrtak

08,00 - 10,00 sati

11,00-13,00 sati


Želite biti informirani

Закажите монтаж системы отопления по лучшей цене в Киеве
Prijavite se za primanje važnijih obavijesti
captcha 
Uvjeti i odredbe

Poveznice


.tif slikovna datoteka

© Općina Josipdol | sva prava zadržana | uvjeti korištenja