Josipdolski portal

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Početna Sjednice Izvješće sa 11. sjednice Općinskog vijeća

Izvješće sa 11. sjednice Općinskog vijeća

E-mail Ispis

U Općini Josipdol dana 6. studenog 2015. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Zdravka Jandrlića  održana je  11. sjednica Općinskog vijeća sa dnevnim redom;

1. Aktualni sat

2. Prihvaćanje zapisnika sa 10. sjednice Općinskog vijeća općine Josipdol

3. Izvješće Općinskog načelnika o radu u razdoblju od ožujka do listopada 2015. godine

4. Prihvaćanje drugih Izmjena i dopuna Proračuna općine Josipdol za 2015. godinu

5. Prihvaćanje izmjena i dopuna Financijskog plana Dječjeg vrtića Josipdol za 2015. godinu

6. Donošenje Odluke o  prijenosu poslovnih udjela t.d. CENTAR ZA GOSPODARENJE OTPADOM KARLOVAČKE ŽUPANIJE KODOS d.o.o. na Karlovačku Županiju

7. Donošenje Odluke o razrješenju mrtvozornika dr. Karmen Krpan Krizmanić i imenovanju mrtvozornika dr. Petre Šuljić

8. Donošenje Odluke o dodjeli finacijske potpore Općini Saborsko

9. Donošenje Odluke o osnivanju Savjeta mladih općine Josipdol

10. Donošenje Odluke o usvjanju Procjene ugroženosti stanovništva, materijalnih i kulturnih dobara i okoliša za općinu Josipdol

 

 

Pod  aktualnim satom vijećnici su postavili pitanja Općinskom načelniku,   a koja su se odnosila na rješavanje problematike odvodnje u Josipdolu kod zgrade Karlovačka 1,  rješavanje problema u svezi biološkog pročišćivača otpadnih voda u vlasništvu Hotela Josipdol, izgradnju spomenika hrvatskim braniteljima u Josipdolu, otkup zemljišta za izgradnju vatrogasnog doma, izgradnju vodovoda u Modrušu  te izrazili  negodovanje zbog velikog pristustva policijskih službenika isključivo na području naše općine.

Na aktualnom satu vijećnica Milana Turkalj javno je pročitala pismo jednog župnika u kojem iznosi  mišljenja o članovima općinskog vijeća.

Načelnik je na dio postavljenih pitanja odgovorio odmah, na dio pitanja odgovoreno je kroz Izvješće o svom radu, a na dio pitanja odgovori vijećnicima biti će dostavljeni nakon dobivanja odgovora od nadležnih institucija.

Općinski načelnik u svom izvješću upoznao je vijećnike sa svim radnim aktivnostima  općine u razdoblju od ožujka do studenog 2015. godine. Isto tako osvrnuo se na smanjenje prihoda od poreza za 30 % u odnosu na proteklu godinu, a sve zbog porezne politike Vlade RH. Istaknuo je da bez obzira na smanjene prihoda Općina Josipdol nema namjeru povećavati cijenu svojih usluga niti cijenu svih drugih davanja, kao i činjenicu da je Općina Josipdol jedna od rijetkih općina koja nakon  provođenja nove  porezne politike nije uvela prirez.

Na sjednici Općinskog vijeća jednoglasno su prihvaćene Izmjene i dopune Proračuna općine Josipdol za 2015. godinu, Izmjene i dopune Financijskog plana općine Josipdol, donesena je Odluka o prijenosu poslovnih udjela Centra za gospodarenje otpadom Karlovačke Županije na Karlovačku Županiju, donesena je odluka o razrješenju i imenovanju mrtvozornika na području općine Josipdol, donesena je Odluka o dodjeli financijske potpore Općini Saborsko u iznosu od 8.000,00 kn, Odluka o osnivanju Savjeta mladih, te Odluka o prihvaćanju revizije Procjene ugroženosti stanovništva, materijalnih i kulturnih dobara i okoliša za područje Općine Josipdol.

 
Baner

Ostalo

Općina Josipdol,

Ogulinska 12 ,
47303 Josipdol


OIB: 65506283455
MB: 2619288

Tel: 047/581-298
047/581-633
Fax:047/581-609
opcina@josipdol.hr

Poslovni račun
HR32 2400008 1817200003
Karlovačka banka

uredovno vrijeme

Ponedeljak

11,00 - 14,00 sati

Četvrtak

08,00 - 10,00 sati

11,00-13,00 sati


Želite biti informirani

Закажите монтаж системы отопления по лучшей цене в Киеве
Prijavite se za primanje važnijih obavijesti
captcha 
Uvjeti i odredbe

Poveznice


.tif slikovna datoteka

© Općina Josipdol | sva prava zadržana | uvjeti korištenja