Josipdolski portal

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Josipdolski portal

POZIV NA DOSTAVU PONUDE

E-mail Ispis

Poziva na dostavu ponude

za

OBNOVU ŠKOLSKE ZGRADE U CEROVNIKU

 

Ispravak dokumentacije.docx

Troškovnik.docx

Arhitektonska snimka pročelja.pdf

   

Općina donirala opremu osnovnoj školi Josipdol

E-mail Ispis

Općina Josipdol donirala je  opremu za kvalitetnije održavanje nastave i nastavnih aktivnosti u osnovnu školu  "Josipdol" i područnu školu "Siniša i Zrinko Rendulić" u Oštarijama. Djelatnici škole uputili su nam zahvalu za ovu prijeko potrebnu donaciju koja je usljedila nakon zahvata na uređenju škole i zamjene stolarije.

Općina Josipdol će i dalje  pomagati na unaprijeđenju uvijeta rada sa ciljem što kvalitetnijeg školovanja kako bi se djeci koja su jamstvo naše budućnosti osigurali uvijeti za nesmetano bavljenje svim školskim i vanškolskim aktivnostima.

 

 

Više...
 

Načelnik sa suradnicima odao počast žrtvama

E-mail Ispis

Kod središnjeg križa na groblju u Josipdolu načelnik Zlatko Mihaljevići i predsjednik Općinskog vijeća Josip Vukelič sa suradnicima te članovima općinske organizacije Hrvatske Demokratske zajednice , odali su počast svim žrtvama koje su svoj život položile na oltar domovine. Kruna njihove žrtve je proglašenje hrvatske suverenosti i neovisnosti dana 25.lipnja 1991. godine te prekidanje svih državopravnih sveza sa bivšom državom dana 8. listopada iste godine.

Neka im je laka hrvatska gruda.

Više...
 

Čestitka povodom Dana neovisnosti

E-mail Ispis

U nedjelju, 8. listopada slavimo jedan od najvažnijih dana u novijoj hrvatskoj povijesti. Sa tugom se prisjećamo  svih onih koji su dali svoj život ili svoje zdravlje u stvaranju Hrvatske države, braneći neovisnost, suverenost i teritorijalnu cjelovitost Republike Hrvatske u Domovinskom ratu.

Svima njima iskazujemo duboku i iskrenu zahvalnost, a žiteljima općine Josipdol čestitamo Dan neovisnosti.

 

Načelnik Općine Josipdol, Zlatko Mihaljević sa suradnicima

 

Izrada Programa za mlade Karlovačke županije

E-mail Ispis

Na prijedlog Županijskog savjeta mladih pokrenut je postupak izrade Programa za mlade Karlovačke županije.

Projekt je sufinanciran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i sredstvima Županijskog proračuna. Partner u projektu je udruga Carpe diem iz Karlovca.

Na sljedećem linku objavljen je Nacrt Programa za mlade Karlovačke županije:

Nacrt programa za mlade - obrazac za komentiranje

Javna rasprava bit će otvorena 30 dana, a organizirat će se i raspravu na dvije lokacije u Karlovcu i Ogulinu, o kojem ćete terminu biti naknadno obaviješteni.

Za sva dodatna pitanja slobodno  kontaktirate voditeljicu projekta Irenu Božičević na mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili na broj 047/666 229.

 

Potpisan ugovor o sufinanciranju uređenja zgrade bivše škole u cerovniku vrijedan 400.000,00 kn

E-mail Ispis

NAČELNIK MIHALJEVIĆ POTPISAO S MINISTRICOM ŽALAC
UGOVOR O SUFINANCIRANJU UREĐENJA ZGRADE
BIVŠE ŠKOLE U CEROVNIKU VRIJEDAN 400.000,00 KN

U srijedu, 27. rujna 2017., u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova europske unije u Zagrebu održano je svečano potpisivanje II. kruga ugovora po Programu održivog razvoja lokalne zajednice (PORLZ) i Programu podrške regionalnom razvoju (PPRR), putem kojih je slabije razvijenim jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave dodijeljeno dodatnih  50 milijuna kuna za razvojne projekte.

Program podrške regionalnom razvoju i Program održivog razvoja lokalne zajednice, nacionalne su mjere koje Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova europske unije provodi u cilju ostvarenja ujednačenog regionalnoga razvoja, a koncipirani su kao odgovor na razvojne prioritete lokalne i područne razine i predstavljaju podršku gospodarskoj i socijalnoj revitalizaciji slabije razvijenih područja te jačanju socijalne kohezije i održivog razvoja.

Ministrica Gabrijela Žalac je istaknula da je ove godine za regionalni razvoj u proračunu Ministarstva osigurano ukupno 267 milijuna kuna, dok je u četverogodišnjem razdoblju od 2012.-2015. godine uloženo svega 207 milijuna kuna, što govori dovoljno o ciljevima i načinu rada ove Vlade. „Jedini način na koji možemo postići rast i razvoj je suradnja na svim razinama i osluškivanje potreba naših građana“, dodala je ministrica Žalac te najavila skorašnje potpisivanje Sporazuma o suradnji s regionalnim koordinatorima, kojim će se urediti međusobna prava i obveze u procesu izrade Nacionalne razvojne strategije do 2030. godine i pripreme zalihe lokalnih razvojnih projekata u svrhu što veće apsorpcije EU sredstava i bolje pripreme za iduće financijsko razdoblje.

 

Više...
 

Zamjena stolarije u Osnovnoj školi Josipdol

E-mail Ispis

Zahvaljujući sredstvima Općine Josipdol i Karlovačke županije na Osnovnoj školi Josipdol  izmijenjeno je 16 prozora i to na učionicama hrvatskog i engleskog jezika, matematike, tehničke kulture i informatike.
Odlukama Općinskog načelnika osigurana su prijeko potrebna sredstva iz općinskog proračuna, dok će zahvati na školi osigurati toplije učionice te spriječiti prokišnjavanje.

ODLUKA o dodjeli financijske potpore Osnovnoj školi Josipdol za potrebe nabavke opreme.pdf
ODLUKA o dodjeli financijske potpore Osnovnoj školi Josipdol za potrebe uređenja škole u Josipdol.pdf

 

   

Održana 2. sjednica Općinskog vijeća

E-mail Ispis

U petak 15. rujna 2017. godine održana je 2. sjednica Općinskog vijeća Općine Josipdol, odnosno prva radna sjednica na kojoj su vijećnici koji nisu prisustvovali konstituirajućoj sjednici,
položili svečanu prisegu kao i novoizabrana vijećnica Marica Poljak.
Usvojena su polugodišnja financijska izvješća o izvršenju Proračuna Općine Josipdol, kao i Proračunskog korisnika Dječjeg vrtića Josipdol te je usvojen Rebalans
proračuna za 2017. godinu.

 

Više...
 


Stranica 9 od 64
Baner
Baner

Ostalo

Općina Josipdol,

Ogulinska 12 ,
47303 Josipdol


OIB: 65506283455
MB: 2619288

Tel: 047/581-298
047/581-633
Fax:047/581-609
opcina@josipdol.hr

Poslovni račun
HR32 2400008 1817200003
Karlovačka banka

uredovno vrijeme

Ponedeljak

11,00 - 14,00 sati

Četvrtak

08,00 - 10,00 sati

11,00-13,00 sati


Želite biti informirani

Закажите монтаж системы отопления по лучшей цене в Киеве
Prijavite se za primanje važnijih obavijesti
captcha 
Uvjeti i odredbe

Poveznice


.tif slikovna datoteka

© Općina Josipdol | sva prava zadržana | uvjeti korištenja