Josipdolski portal

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Josipdolski portal

Čestitka povodom Dana neovisnosti RH

E-mail Ispis

SVIM STANOVNICIMA JOSIPDOLA I OKOLICE

ŽELIMO

SRETAN DAN NEOVISNOSTI

REPUBLIKE HRVATSKE

Dan neovisnosti blagdan je u Hrvatskoj koji se obilježava 8. listopada i neradni je dan. Toga dana 1991. godine Hrvatski sabor jednoglasno donio Odluku o raskidu državnopravnih sveza s ostalim republikama i pokrajinama SFRJ. Sabor je pritom utvrdio da Republika Hrvatska više ne smatra legitimnim i legalnim ni jedno tijelo dotadašnje SFRJ, te da ne priznaje valjanim niti jedan pravni akt bilo kojeg tijela koje nastupa u ime bivše federacije, koja više kao takva ne postoji.

Više...
 

OBJAVA JAVNE RASPRAVE

E-mail Ispis
JAVNU  RASPRAVU
O  PRIJEDLOGU URBANISTIČKOG PLANA UREĐENJA ZONE GOSPODARSKE NAMJENE
«POSLOVNA ZONA VOJARNA  II OŠTARIJE «
 
Javna rasprava provest će se u trajanju od 30  dana, odnosno u razdoblju od  16. kolovoza  2011. godine do  19. rujna  2011. godine.
Javni uvid u prijedlog  Urbanističkog plana uređenje zone gospodarske namjene «Poslovna zona Vojarna II Oštarije»  može se izvršiti svakim radnim danom u prostorijama Općine Josipdol, Ogulinska 12, Josipdol,  od 08,00 do 14,00 sati.
Do zaključenja javne rasprave, sudionici u   javnoj raspravi mogu dati primjedbe i prijedloge u Knjigu primjedbi na mjestu uvida ili dostavljanjem pismenih primjedbi Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Josipdol.     
Više...
 

OBJAVA JAVNE RASPRAVE

E-mail Ispis
DRUGU PONOVNU  JAVNU RASPRAVU
O
PRIJEDLOGU   IZMJENA I  DOPUNA
PROSTORNOG PLANA OPĆINE JOSIPDOL
 
 
Druga ponovna  javna rasprava provest će se u trajanju od 15 dana, odnosno u razdoblju od  22. kolovoza  2011. godine do 5. rujna  2011. godine.
Javni uvid u prijedlog Izmjena i dopuna Prostornog plana može se izvršiti svakim radnim danom u prostorijama Općine Josipdol, Ogulinska 12, Josipdol,  od 08,00 do 14,00 sati.
Do zaključenja javne rasprave, sudionici u drugoj ponovnoj  javnoj raspravi mogu dati primjedbe i prijedloge u Knjigu primjedbi na mjestu uvida ili dostavljanjem pismenih primjedbi Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Josipdol
Više...
 

Najava 15. jubilarnog turnira "OLUJA 95'"

E-mail Ispis
Pod  pokroviteljstvom Općine  JOSIPDOL
Nogometnog  kluba  *JOSIPDOL*  
organizira
15. J  u  b  i  l  a  r  n  i

TURNIR  U  MALOM  NOGOMETU
 

"OLUJA 95'"

 
Turnir se održava 05.08.2011. (Petak)na nogometnom Stadionu NK „JOSIPDOL“
Više...
 

Odličan plasman u Kočevju

E-mail Ispis

Image 

(slika:www.trend.com.hr)

Juniorke DVD-a Josipdol natjecale su se jučer 21.07.2011. godine na Europskoj vatrogasnoj olimpijadi (CTIF) kao predstavnice Republike Hrvatske i kako neslužbeno doznajemo izborile su medalju, no nećemo objaviti koju sve do službenog proglašenja koje bi trebalo biti u subotu 23.07.2011. godine. 18. vatrogasna olimpijada mladih okupila je mlade gasitelje iz dvadesetak europskih država, a otvorio ju je predsjednik Međunarodne vatrogasne organizacije (CTIF) Walter Egger. Natjecanje u Kočevju uz roditelje pratio je i načelnik Općine Josipdol, gospodin Zlatko Mihaljević uz članove DVD-a Josipdol, zatim predsjednik Vatrogasne zajednice Karlovačke županije Želimir Misir, zapovjednik Dragutin Foschio i tajnik Davorin Vrbanić kao i neki od članova skupštine VZ županije.

Više...
 

Velika Gospa u Oštarijama

E-mail Ispis
ImagePo narodnom običaju kao i u cijeloj Hrvatskoj po marijanskim svetištima tako je i u Oštarijama proslavljen blagdana Velike Gospe. Biskup gospićko - senjski mons. Mile Bogović predvodio je večernju misu 14.08.2011. godine, a na sam blagdan središnju misu predvodio je prof.dr. Tomislav Ivančić koji inače predvodi i seminare duhovne obnove. Kao i uvijek za svakoga je bilo ponešto , a najviše su se ipak Velikoj Gospi u Oštarijama obradovali najmlađi uz obilnu ponudu zabavnih sadržaja koji su kroz protekla tri dana okupili tisuće posjetitelja ovog centralnog događaja u Općini Josipdol.
Više...
 

OBJAVA JAVNE RASPRAVE

E-mail Ispis
PONOVNU  JAVNU RASPRAVU

PRIJEDLOGU   URBANISTIČKOG PLANA UREĐENJA
CENTRALNE ZONE MJEŠOVITE NAMJENE
NASELJA JOSIPDOL

Javna rasprava provest će se u trajanju od  15  dana, odnosno u razdoblju od  22. kolovoza  2011. godine do  5. rujna  2011. godine.
Javni uvid u prijedlog  Urbanističkog plana uređenja centralne zone mješovite namjene naselja Josipdol  može se izvršiti svakim radnim danom u prostorijama Općine Josipdol, Ogulinska 12, Josipdol,  od 08,00 do 14,00 sati.
Do zaključenja javne rasprave, sudionici u  ponovnoj javnoj raspravi mogu dati primjedbe i prijedloge u Knjigu primjedbi na mjestu uvida ili dostavljanjem pismenih primjedbi Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Josipdol

Više...
 

Proslava Dana zahvalnosti u Josipdolu

E-mail Ispis
ImageTradicionalno povodom "Dana zahvalnosti" izaslanstvo Općine Josipdol predvođeno općinskim načelnikom Zlatkom Mihaljevićem i predsjednikom općinskog vijeća Zdravkom Jandrlićem na josipdolskom groblju položilo je vijenac i zapalilo svijeće svim poginulim hrvatskim braniteljima. U odavanju počasti pridružili su ime se biciklisti SRK Pedala laganini iz Karlovca s nekolicinom Ogulinaca koji su u Josipdolu na proputovanju pod motom:"'-od Kupe do Kapele 2011-", te predstavnici organizatora malonogometnog turnira "Oluja'95".
Više...
 

Svečani doček slavljenica iz Slovenije

E-mail Ispis

 Image

Kako i dolikuje danas oko 11 sati svečano su dočekane cure iz DVD-a Josipdol ,nositeljice brončane medalje sa Europske vatrogasne olimpijade održane u Kočevju u Sloveniji. Silaskom s autoputa uključene su sve vatrogasne sirene u općini Josipdol. Vatrogasci DVD-a Oštarije dočekali su naše cure s tunelom od 8 vodenih mlazova. Nakon čestitki u Oštarijama uputile su se u Josipdol gdje su isto dočekane vodenim tunelom sačinjenim od pripadnika DVD-a Josipdol i DVD-a Ogulin i mnoštvom Josipdolaca koji su im došli iskazati počast. Nakon vodenih radosti, stigli su na stadion Nk-Josipdol-a gdje su ih dočekali predstavnici Općine Josipdol, vatrogasne zajednice grada Ogulina i VZ Karlovačke županije, kao i nestrpljivi roditelji.

Više...
 

Održana 2. biciklijada "Kotačem na gradinu"

E-mail Ispis
ImageKako je najavljeno u 15 sati startala je 2. biciklijada "Kotačem na gradinu" u organizaciji biciklističkog kluba Kotač iz Josipdola. Biciklijada se održava tradicionalno na Dan državnosti, i svake godine budi sve veći interes. Biciklijadu je pozdravio i načelnik Općine Josipdol Zlatko Mihaljević, koji je ovom prigodom svim učesnicima, a i svim žiteljima Josipdola i okolice čestitao Dan državnosti. Predsjednik Kotača Vedran Jagnjić pojasnio je svima rutu kojom se vozi i svima zaželio uspješno svladavanje rute. Znak za start je ovaj put oglasio Jurica Gerić odsviravši "JURIŠ" na trubi.
Više...
 


Stranica 52 od 60
Baner

Želite biti informirani

Prijavite se za primanje važnijih obavijesti
Uvjeti i odredbe
Hvala na vašoj prijavi

Općina Josipdol,

Ogulinska 12 ,
47303 Josipdol


OIB: 65506283455
MB: 2619288

Tel: 047/581-298
047/581-633
Fax:047/581-609
opcina@josipdol.hr

Poslovni račun
HR32244081817200003
Karlovačka banka

Poveznice

 

VOJNA POVIJESNA KARTA

 

.tif slikovna datoteka (49MB)

 
 
 
 

 

Obavijest o pogrebima

DRAGAN GAŠPAROVIĆ ( 55)

MODRUŠ 101

07.03.1962. – 05.07.2017.

Ukop će se izvršiti 07.07.2017. u 16,00 sati u groblju Josipdol


 


JURE BOKULIĆ ( 68)

CAREVO POLJE 68

18.08.1948.-07.07.2017.

Ukop će se izvršiti 08.07.2017. u 16,00 sati u groblju Josipdol