Josipdolski portal

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Josipdolski portal

Natječaj za prodaju nekretnine

E-mail Ispis
 Na temelju članka 35. stavka 2. i članka 391. Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima (''Narodne novine'' broj 91/96, 68/98, 137/99, 73/00, 114/01, 79/06, 141/06, 146/08 i 38/09), članka 43. Statuta Općine Josipdol (''Glasnik Karlovačke županije'', br. 26/09), i Odluke Općinskog vijeća Općine Josipdol, KLASA: 021-05/12-01/01, URBROJ: 2133/13-04-12-23 od 15.03.2012.g., Općinski načelnik Općine Josipdol, dana 30. svibnja 2012. raspisuje
 
 
 
 

Otvorena "Cesta sira"

E-mail Ispis

ImageDanas je na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu obitelji Miščević svečano otvorena "Cesta sira" Karlovačke županije. Zajednički je to projekt Udruge malih sirara karlovačke županije "Korni" , Ministarstva poljoprivrede, Karlovačke županije i gradova i općina sa ovog područja među kojima je i Općina Josipdol. Cesta sira je poseban oblik prodaje poljoprivrednih, ugostiteljskih i turističkih proizvoda sirarskog područja na kojem seljačka gospodarstva (OPG)  i ostale fizičke i pravne osobe nude svoje proizvode.

 

Više...
 

Sretan Uskrs

E-mail Ispis
Image ČESTIT I BLAGOSLOVLJEN USKRS
I PREPUN BLAGDANSKI STOL
SVIM MJEŠTANIMA OD SRCA ŽELI 
OPĆINA JOSIPDOL
 

Održana LIČKO - SLAVONSKA VEČER

E-mail Ispis

ImageU organizaciji DND-a Josipdol 10.02.2012. godine održan je humanitarni koncert u restoranu "Ive" na Sabljacima. Kompletan prihod od ulaznica ide za Maju Fumić.

Organizatori se zahvaljuju suorganizatoru ZAMP - TRAK, radijskom pokrovitelju RADIO OGULINU  i sponzorima među kojima su Općina Josipdol, Plaški i Tounj te poduzećima Restoran "IVE", ZLATKO COMMERCE D.O.O. , GAVRANOVIĆ D.O.O. , Frizerskom obrtu "MILKICA" i Foto - video "IN" te svima koji su nastupom i dolaskom uveličali ovaj humanitarni događaj.

 Kako je bilo pogledajte na slikama i na Facebook grupi "LIČKO -  SLAVONSKA VEČER" .

Više...
 

Snježne radosti

E-mail Ispis
Image
(izvor: Facebook stranica skijališta SIČA)
 Skijalište "SIČA" je otvoreno preko tjedna u vremenu od 15:00 - 21:00! Vikendom od 09:00 - 23:00 a po potrebi i duže!!!
Ekipa skijališta "SIČA" poziva Vas u što većem broju da se zabavite dok još ima snjega.
 
 Iako snjeg stvara problem većini stanovnika Ljepe naše ne znači da malo ne možemo uživati u njemu. Ovaj tjedan nas očekuje još padalina i dubokih minusa, a blago zatopljenje je moguće tek drugi tjedan, no i to je teško predvidjeti pošto naši meterolozi sve teže prognoziraju vremenske prilike. I josipdolska meteo stanica ima problema te je do daljnjega moguće pratiti samo temperaturu, tlak i vlažnost zraka. Na žalost zbog oštećenja opreme usred neprilika vjetar i oborine će na neko vrijeme biti isključeni. Nadamo se da ste se dovoljno opskrbili s ogrijevom jer nas očekuje vanprosječno hladna veljača. 
 

Duhovna obnova u Oštarijama

E-mail Ispis

Image Od petka, 25. svibnja, do nedjelje 27. svibnja, u Biskupijskom svetištu Gospe od Čudesa u Oštarijama održat će se duhovna obnova u kojoj će sudjelovati više stotina branitelja i njihovih obitelji, kao i obitelji poginulih i nestalih branitelja. Između ostalog, bit će predstavljena knjiga Vilima Karlovića "Preživio sam Vukovar i Ovčaru", a u nedjelju će svetu misu voditi mons. Juraj Jezerinac.

Plakat-program

 

Ljubav je na selu

E-mail Ispis

Image RTL televizija i produkcijska kuća FremantleMedia Hrvatska, kreću sa castingom za 4. sezonu emisije "LJubav je na selu". Tim povodom zamolili su Općinu Josipdol za objavu natječaja za sudionike u emisiji. Trenutno su u potrazi za slobodnim farmerima i farmericama od 20 do 55 godina koji se bave bilo kojom vrstom poljoprivredne djelatnosti, a posebno im je interesantno naše područje, a i cijela Karlovačka županija. Osim prilike slobodnim poljoprivrednicima za pronalazak romanse, tako je prilika istima da reklamiraju sebe i svoje proizvode pred milijun gledatelja koliko je bilo evidentirano u zadnjoj sezoni emisije.Mole se zainteresirani da se prijave do 01.06. 2012. godine na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili putem telefona 099/7313566 .

 

Više...
 

Izborna skupština Biciklističkog kluba "Kotač"

E-mail Ispis
ImageU prostorijama Nk Josipdola održana je izborna skupština Biciklističkog kluba "Kotač" iz Josipdola. Sve odluke i izbor novog vodstva podržalo je jednoglasno 25 prisutnih članova , a skupštinu je uveličao i načelnik Općine Josipdol gospodin Zlatko Mihaljević svojim dolaskom uz srdačne pozdrave i obećanje o nastavku suradnje na budućim projektima kluba. Za novog predsjednika izabran je Ivan Belančić, a dosadašnji predsjednik Vedran Jagnjić zauzeo je poziciju dopredsjednika. Za tajnika je izabran Dražen Marković, a u upravni odbor ušli su Zlatko Rendulić i Milan Pavlica. Novi predsjednik Ivan Belančić iznio je vrlo ambiciozan plan rada za sljedeću godinu, a po završetku skupštine nastavilo se družiti na prigodnom domjenku.
Više...
 

Javni poziv za predlaganje kandidata članova u Savjet mladih općine Josipdol

E-mail Ispis
JAVNI POZIV
za predlaganje kandidata za članove
Savjeta mladih općine Josipdol
 
 Kandidate za članove Županijskog savjeta mladih (dalje Savjet) predlažu udruge mladih i udruge koje se bave mladima, učenička vijeća, studentski zborovi te drugi registrirani oblici organiziranja mladih (dalje – ovlašteni predlagatelji).
 Kandidati za članove Savjeta mogu biti osobe s prebivalištem na području Općine Josipdol  u dobi od petnaest (15) do dvadeset devet (29) godina.
 
Obrasce Javnog poziva i obrasca za prijavu možete skinuti sa dolje navedenog linka.
 
 

20 godina priznanja Hrvatske

E-mail Ispis

ImageHrvatska danas slavi 20 godina od međunarodnog priznanja. Sijećamo se veselja kada su na HTV-u počeli ispisivati listu zemalja koje su nas priznale. Sijećam se kako je nebo gorilo te večeri od svijetlećih metaka ispaljenih sa svih strana u zrak. Bilo je to većer veselja.
Kasnije je usljedilo na žalost skoro 5 godina razaranja i ubijanja hrvatskog naroda sve do oslobodilačke akcije Oluja. Za neke je rat završio tada, za neke prilikom mirne reintegracije hrvatskog podunavlja, a za neke koji su izgubili svoje najmilije još uvijek traje i nikada neće prestati.

Čestitamo svim građankama I građanima obljetnicu 20 godina priznanja Republike Hrvatske kao samostalne i suverne države.

 

 


Stranica 49 od 58
Baner

Želite biti informirani

Prijavite se za primanje važnijih obavijesti
Uvjeti i odredbe
Hvala na vašoj prijavi

Općina Josipdol,
Ogulinska 12 ,
47303 Josipdol
Tel: 047/581-298
047/581-633
Fax:047/581-609
opcina@josipdol.hr

Poveznice

 

VOJNA POVIJESNA KARTA

 

.tif slikovna datoteka (49MB)

 
 
 
 

 

Obavijest o pogrebima

DRAGAN GAŠPAROVIĆ ( 55)

MODRUŠ 101

07.03.1962. – 05.07.2017.

Ukop će se izvršiti 07.07.2017. u 16,00 sati u groblju Josipdol


 


JURE BOKULIĆ ( 68)

CAREVO POLJE 68

18.08.1948.-07.07.2017.

Ukop će se izvršiti 08.07.2017. u 16,00 sati u groblju Josipdol