Josipdolski portal

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Josipdolski portal

Natječaj

E-mail Ispis

Javni natječaj za obavljanje komunalne djelatnosti

zimskog održavanja nerazvrstanih cesta i

javnih površina na području Općine Josipdol

 Natječaj.pdf

Dokumentacija.pdf

 

Natječaj

E-mail Ispis
Temeljem članka 13. Pravilnika o stipendiranju učenika i studenata na području Karlovačke županije (KLASA:010-01/13-01/515; 2133/1-02/03-13-03) od 6. studenoga 2013. godine i pripadajućih odluka župana Karlovačke županije, Povjerenstvo za dodjelu stipendija učenicima i studentima objavljuje

N A T J E Č A J


za dodjelu stipendija učenicima i studentima na području Karlovačke županije
za školsku / akademsku godinu 2013./2014.
 
 

Natječaj za koncesiju

E-mail Ispis
KONCESIJA ZA OBAVLJANJE KOMUNALNE DJELATNOSTI
PRIJEVOZA POKOJNIKA
NA PODRUČJU OPĆINE JOSIPDOL
SADRŽAJ:
1. Dokumentacija za nadmetanje
2. Obrazac Ponudbenog lista
3. Obrazac Cjenika

Obrasci.pdf
 

Natječaj za koncesiju

E-mail Ispis
KONCESIJA ZA OBAVLJANJE DIMNJAČARSKIH POSLOVA
NA PODRUČJU OPĆINE JOSIPDOL

SADRŽAJ:
1. Dokumentacija za nadmetanje
2. Obrazac Ponudbenog lista
3. Obrazac Cjenika dimnjačarskih usluga
4. Nacrt Ugovora o koncesiji

obrasci.pdf

 

Dan Svih Svetih u Općini Josipdol

E-mail Ispis
ImageIzaslanstvo Općine Josipdol predvođeno općinskim načelnikom Zlatkom Mihaljevićem i donačelnikom Nikicom Jagnjićem položilo je vijence i zapalilo svijeće na  spomen obilježja stradalnicima svih ratova i poraća. U pratnji predstavnika Hrvatskog Časničkog Zbora i predstavnika HDZ-a općine Josipdol obišli su sva groblja u našoj Općini. Kod spomen obilježja braće Siniše i Zrinka Rendulića stradalnicima Domovinskog rata pridružili su im se i predstavnici DVD-a Oštarije. Veliki broj građana stvorio je gužvu na grobljima , djelomično zahvaljujući i neobično toplom vremenu za ovaj dio godine, pa nije bila rijetkost vidjeti ljude i u kratkim rukavima.
Više...
 

Jednodnevni tečaj za voditelje brodice

E-mail Ispis

ImageU organizaciji Nautičkog kluba Mirno more iz Zagreba dana 20.10.2013 godine  u prostorijama općine Josipdol  odrzan je jednodnevni tečaj  za voditelja brodice B kategorije. Na tečaju je sudjelovalo 13 polaznika koji su na predavanju  naučili sve o navigaciji, motoristici, pomorstvu, meteorologiji, radiofoniji i sigurnosti na moru. Tečaj se održavao pod stručnim vodstvom jednog od najboljih predavača u Hrvatskoj s dugogodišnjim iskustvom u programima voditelja brodice a ispit se je polagao  isti dan u Lučkoj kapetaniji Senj i svi polaznici su uspješno položili ovaj ispit.
Jednom stečena dozvola vrijedi doživotno, a s tečajem za voditelja brodice B kategorije osposobljeni ste upravljati brodicom za osobne potrebe dužine do 12 metara ili 30 brutto tona, bez ograničenja snage motora i bez ograničenja zone plovidbe u našem teritorijalnom moru. U tijeku je formiranje druge grupe za polaganje pa svi zainteresirani se mogu javiti na broj  mob: 098/861581
 
Postanite pravi morski vuk !

 

Više...
 

Dani polja

E-mail Ispis

ImageTvrtka PIONEER tradicionalno vrši edukaciju poljoprivrednika po cijeloj Hrvatskoj pa je tako i ove godine u općini Josipdol izvršila prezentaciju četri sorte kukuruza na testnoj plantaži domaćina Mate Gerića iz Carovog Polja. Zasijani su novi eksperimentalni hibrid P8567, PR37Y12 , P9578 i P9494. Testiranjem je utvrđena najniža vlažnost zrna kod eksperimentalnog hibrida P8567 s 20,4%  naspram drugoplasiranog s  22,2%, no najbolji prinos po hektaru ima PR37Y12 s preko 15 t po hektaru. Tablicu vidi na slici ispod. Okupljeni su također educirani o kukuruznim štetnicima, kukuruznom moljcu i kukuruznoj zlatici te važnosti jesenskog zaoravanja kukuruzovine te redovitog plodoreda.

 

Više...
 

7. godišnjica smrti pokojnog Rudolfa Špehara

E-mail Ispis

ImageIzaslanstvo Općine Josipdol na čelu sa Općinskim Načelnikom Zlatkom Mihaljevićem položili su cvijeće i zapalili svijeću na grob prvog predsjednika Skupštine Općine Ogulin u samostalnoj Hrvatskoj i nekadašnjeg načelnika Općine Josipdol. Pokojni Ruda preminuo je prije 7. godina 20.10.2006. godine, a svojim radom je zadužio sve građane Josipdola i okolice. Laka mu zemlja.

Više...
 

DAN NEOVISNOSTI REPUNLIKE HRVATSKE

E-mail Ispis

SVIM STANOVNICIMA JOSIPDOLA I OKOLICE

ŽELIMO

SRETAN DAN NEOVISNOSTI

REPUBLIKE HRVATSKE

Dan neovisnosti blagdan je u Hrvatskoj koji se obilježava 8. listopada i neradni je dan. Toga dana 1991. godine Hrvatski sabor jednoglasno donio Odluku o raskidu državnopravnih sveza s ostalim republikama i pokrajinama SFRJ. Sabor je pritom utvrdio da Republika Hrvatska više ne smatra legitimnim i legalnim ni jedno tijelo dotadašnje SFRJ, te da ne priznaje valjanim niti jedan pravni akt bilo kojeg tijela koje nastupa u ime bivše federacije, koja više kao takva ne postoji.

 

Više...
 

Osvrt na očitovanje HŽ Infrastrukture na primjedbe Općine Josipdol

E-mail Ispis

Sukladno dosadašnjoj praksi obavještavanja stanovništva općine Josipdol dostavljamo na uvid očitovanje HŽ Infrastrukture od 13.09.2013 na primjedbe iz javne rasprave održane 26.08.3013. godine u vezi denivelacije prometnica zbog izgradnje nove trase željezničke pruge.

S obzirom na isto očitovanje HŽ Infrastrukture nijednom riječju se ne očituju oko pomicanja glavnog pravca. Također u točki 2 ovog očitovanja iznosi da rekonstrukcija ceste prema Oštarijama nije u zoni obuhvata predmetnog projekta kao ni izmještanje trase DC-23 u smjeru Senj- Plitvička Jezera te uređenje te prometnice prema našim traženjima i standardima. 

Također se u točki 4 iznosi da naš zahtjev za denivelaciju prometnica na postojećoj pruzi Josipdol Oštarije nije u zoni obuhvata predmetnog projekta s čime se ne slažemo. Isto dostavljamo Vama na uvid.

Očitovanje HŽ Infrastruktura.pdf

 

 


Stranica 47 od 64
Baner
Baner

Ostalo

Općina Josipdol,

Ogulinska 12 ,
47303 Josipdol


OIB: 65506283455
MB: 2619288

Tel: 047/581-298
047/581-633
Fax:047/581-609
opcina@josipdol.hr

Poslovni račun
HR32 2400008 1817200003
Karlovačka banka

uredovno vrijeme

Ponedeljak

11,00 - 14,00 sati

Četvrtak

08,00 - 10,00 sati

11,00-13,00 sati


Želite biti informirani

Закажите монтаж системы отопления по лучшей цене в Киеве
Prijavite se za primanje važnijih obavijesti
captcha 
Uvjeti i odredbe

Poveznice


.tif slikovna datoteka

© Općina Josipdol | sva prava zadržana | uvjeti korištenja