Josipdolski portal

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Josipdolski portal

Fašnik u vrtiću

E-mail Ispis

U utorak 13.02. djeca su sa svojim odgajateljicama u vrtiću proslavila Fašnik. Proslava je započela uz veselu pjesmu i ples pod maskicama koje su sami napravili uz pomoć svojih dragih teta. Ove godine, na ovaj veseli dan u goste su nam došli i predstavnici naše Općine, zajedno s nama se maskirali, zaplesali i počastili nas s finim krafnama.

Hvala im na tome !!!

>VIŠE...

   

Obavijest o odvozu komunalnog otpada

E-mail Ispis

OBAVIJEST

Obaviještavaju se stanovnici naselja Oštarije da se danas zbog zimskih uvjeta neće odvoziti komunalni otpad.

Ukoliko zimski uvjeti budu dozvoljavali smeće će odvoziti u srijedu, 14 veljače 2018. godine ili u petak 16. veljače 2018. godine.

 

Zakonske obveze skrbnika pasa

E-mail Ispis

 

Više...
 

Krštenje novog vatrogasnog kamiona DVD-a Josipdol

E-mail Ispis

DVD Josipdol svoju redovnu skupštinu održao je 3.2.2018. u hotelu Josipdol. Uz članove i članice našeg Društva, skupštinu su uveličali i brojni gosti, naš načelnik Z. Mihaljević, predsjednik PVZ F. Kolić, josipdolski župnik Petar Šporčić, pradstavnici Vatroprometa i Hrvatskih šuma, te predstavnici brojnih vatrogasnih društava (bratsko društvo Sveta Marija, te društva Sveta Nedelja, Nova Vas, Kerestinec, Rakitje, Ogulin, Zagorje, Oštarije, Ribarići, Turkovići, Bolnica Ogulin, Jasenak, Plaški, vatrogasna postaja HAC Mala Kapela).

izvor (DVD-Josipdol)facebook page

Galerija sa skupštine...

Kao posljednju, ali nikako manje važnu točku dnevnog reda ovogodišnje godišnje skupštine našega Društva, naš josipdolski župnik vlč. Petar Šporčić blagoslovio je novi kamion pred mnogobrojnim okupljenim članovima Društva i brojnim gostima. Blagoslov nije pokvario ni gusti snijeg koji je sipao po okupljenima, jer smo radosni što su napori oko nabavljanja i uređenja kamiona konačno završili u čemu smo, uz nesebičan rad pojedinih članova Društva i josipdolskih privatnika, imali i podršku i pomoć općinskog načelnika Zlatka Mihaljevića koja je na teškom putu dobivanja kamiona u naš posjed cijelo vrijeme bio uz nas i srcem i moralno i pravno i financijski. Sad nam slijedi opremanje kamiona potrebnom opremom, no i to će se s vremenom riješiti.

Sam kamion je već imao vatrogasno krštenje na požaru u Modrušu, o čemu je album na stranici DVD-a već objavljen.

Članak TV Trenda možete pročitati ovdje...

 

Nove snježne skulpture gospođe Mikić

E-mail Ispis

Želimo pohvaliti trud i stil gospođe Mikić koja nas ponovo uveseljava svojim snježnim figurama. Usporite malo na svojem putu i prošetajte se Kolodvorskom ulicom (preko Lagera).  Sigurni smo da našoj umjetnici neće smetati pokoja fotografija sa djecom.

 

U nastavku su i neki stariji radovi gospođe Mikić koje smo iskopali iz Arhivskih članaka.

 

Više...
 

Cijenik ostalih usluga

E-mail Ispis

Cijenik ostalih usluga.pdf

 

Više...
     

Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti

E-mail Ispis

NATJEČAJ

za provedbu Podmjere 6.2. „Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“ tipa operacije 6.2.1. „Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore je 187.787.500,00 kuna, a svrha ovog natječaja je stvaranje novih nepoljoprivrednih djelatnosti na poljoprivrednim gospodarstvima, uz održavanje postojeće zaposlenosti ili stvaranje novih radnih mjesta, s ciljem smanjenja depopulacije i poticanja održivog razvoja ruralnih područja.

Stoga je moguće ulagati u sektor prerade i marketinga ili izravne prodaje proizvoda, sektor pružanja usluga u ruralnim područjima koji može obuhvaćati: usluge u poljoprivrednim, šumarskim i veterinarskim djelatnostima,  usluge u društvenim djelatnostima i intelektualne usluge. Moguće je ulagati i u sektor turizma u ruralnom području te u sektor tradicijskih i umjetničkih obrta.

Prihvatljivi korisnici su poljoprivredna gospodarstva upisana u Upisnik poljoprivrednika najmanje jednu godinu prije podnošenja Zahtjeva za potporu, koja pripadaju ekonomskoj veličini iskazanoj u ukupnom standardnom ekonomskom rezultatu poljoprivrednog gospodarstva od najmanje 1.000 eura, u rangu mikro ili malog poduzeća.

Visina potpore po korisniku iznosi 375.575,00 kuna, a zahtjev za potporu može se popunjavati i podnositi u AGRONET-u od 12. ožujka 2018. godine od 12:00 sati do 23. travnja 2018. godine do 12:00 sati.

Natječaj i dokumentacija .zip

ODLUKA O RAZVRSTAVANJU JEDINICA LOKALNE I PODRUČNE (REGIONALNE) SAMOUPRAVE PREMA STUPNJU RAZVIJENOSTI (narodne novine)

 

 


Stranica 4 od 64
Baner
Baner

Ostalo

Općina Josipdol,

Ogulinska 12 ,
47303 Josipdol


OIB: 65506283455
MB: 2619288

Tel: 047/581-298
047/581-633
Fax:047/581-609
opcina@josipdol.hr

Poslovni račun
HR32 2400008 1817200003
Karlovačka banka

uredovno vrijeme

Ponedeljak

11,00 - 14,00 sati

Četvrtak

08,00 - 10,00 sati

11,00-13,00 sati


Želite biti informirani

Закажите монтаж системы отопления по лучшей цене в Киеве
Prijavite se za primanje važnijih obavijesti
captcha 
Uvjeti i odredbe

Poveznice


.tif slikovna datoteka

© Općina Josipdol | sva prava zadržana | uvjeti korištenja