Josipdolski portal

 • Povećaj slova
 • Resetiraj
 • Smanji slova
Općina Josipdol

Dan državnosti

E-mail Ispis
OPĆINA JOSIPDOL SVIM GRAĐANIMA ŽELI
SRETAN DAN DRŽAVNOSTI
REPUBLIKE HRVATSKE
Image
Dan državnosti, 25. lipnja, u Republici Hrvatskoj državni je blagdan kojim se obilježava povijesna odluka Sabora donesena istoga datuma 1991. godine.
Povijesnoj odluci Hrvatskoga sabora o pokretanju postupka razdruživanja od ostalih jugoslavenskih republika donesenoj 25. lipnja 1991. prethodila je takva odluka građana Republike Hrvatske iskazana na referendumu održanom 19. svibnja 1991. godine.
Više...
 

Obavijest o odvozu smeća i radu blagajne zbog državnih blagdana

E-mail Ispis

REPUBLIKA HRVATSKA
ŽUPANIJA KARLOVAČKA
OPĆINA JOSIPDOL

Josipdol,  23. lipnja 2015.  godine

 

O B A V I J E S T

 

OBAVJEŠTAVAJU SE STANOVNICI NASELJA JOSIPDOL KOJIMA SE SMEĆE ODVOZI PONEDJELJKOM I ČETVRTKOM ,  DA ĆE SE ZBOG DRŽAVNIH BLAGDANA 21. LIPNJA I 25. LIPNJA, KOMUNALNI OTPAD ODVOZITI  U  SRIJEDU  (24. 6.2015.)  I PETAK ( 26. 6.2015.)

ISTO TAKO OBAVJEŠTAVAJU SE STANOVNICI DA ĆE BLAGAJNA OPĆINE ZBOG DRŽAVNOG BLAGDANA  RADITI 25. LIPNJA 2015.  GODINE.

 

S POŠTOVANJEM,


OPĆINA JOSIPDOL

 

Kotačijada povodom Dana državnosti

E-mail Ispis

Obiteljska kotizacija!

Odlučili smo prilagoditi iznos kotizacije za obitelji koje dolaze na biciklijadu prema sljedećem pravilu:
3 osobe iz iste obitelji plaćaju ukupno 100 kn
4 i više osoba iz iste obitelji plaćaju 3 kotizacije, odnosno 120 kn.

   

Devastiranje košarkaškog igrališta

E-mail Ispis

Dana 1.6.2015. godine na košarskoj utakmici koja je bila napeta do zadnje minute košarkaši su od sreće otkinuli koš. Sramotno i krajnje neodgovorno ponašanje prema imovini koja je namjenjena za sve mlade u našoj općini. Sreća je da su počinitelji prošli bez ozljeda . Ovim putem se poznati počinitelji pozivaju da dođu u Općinu Josipdol načelniku te se javno ispričaju kako nebi morali protiv istih podnositi kaznene prijave za devastiranje javne imovine.

Apel za sve ;

Danas ste vi igrali košarku , sutra vaša mlađa braća neće imati na čemu.

Više...
 

Nadmašili sami sebe

E-mail Ispis

Danas je na prekrasan način proslavljena 15. godišnjica rada Dječjeg vrtića Josipdol i ujedno je to bio ispraćaj nove generacije predškolaraca. Više suza se prolilo kod odlaska nego kad su ih mame po prvi puta ostavljali u vrtiću. Na proslavi su ispred Općine Josipdol i ujedno i osnivača vrtića bili načelnik Zlatko Mihaljević, zamjenik načelnika Nikica Jagnjić, predsjednik Općinskog vijeća Zdravko Jandrlić i predsjednik upravnog odbora dječjeg vrtića Josip Vukelić uz veliki broj roditelja i prijatelja. Vrtićke tete uz dirigentsku palicu ravnateljice Biserke Pavković sa djecom su izveli prekrasan igrokaz gdje su naravno glavnu ulogu imali mališani koji su nas nasmijali svojim hrabrim nastupom. Načelnik je svim predškolarcima podjelio spomenice na dane provedene u vrtiću i zaželio im čim mirniji i sretniji početak novog školskog života. Bilo je tu puno dobrih želja i prigodnih darivanja , a tko nije bio više može pogledati u reportaži Ivane Belančić sa karlovačke  TV4R koja bi trebala biti emitirana u skraćenoj verziji u petak u 20:15 na Dnevniku i opširnije u utorak u emisiji Županijska slagalica u 19:10.

Više...
 

Pozivnica na "Dan Dječjeg vrtića Josipdol"

E-mail Ispis

POZIVAMO VAS

na svečanost

DANA DJEČJEG VRTIĆA JOSIPDOL

koja će se održati 28.05.2015. godine

na vrtićkom igralištu

s početkom u 18 sati.

 

Veselimo se vašem dolasku.

Djeca i djelatnici Dječjeg vrtića Josipdol.

poziv.pdf

 

Natječaj za najljepše uređenu okućnicu ili balkon

E-mail Ispis


TURISTIČKA ZAJEDNICA

OPĆINE JOSIPDOL

Josipdol, 19. svibnja 2015. godine

NATJEČAJ

ZA NAJLJEPŠE UREĐENU OKUĆNICU I BALKON

NA PODRUČJU OPĆINE JOSIPDOL

Turistička zajednica Općine Josipdol raspisuje natječaj za najljepše uređenu okućnicu i balkon. Na natječaj spomenute objekte mogu prijaviti stanovnici općine Josipdol, bez obzira na vlasništvo.

Prijave na natječaj zajedno s fotografijama ( do tri fotografije) mogu se dostaviti osobno ili e-mailom u prostorije Turističke zajednice Općine Josipdol, Ogulinska 12, 47303 Josipdol, na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript od 30. svibnja 2015. do 15. kolovoza 2015. godine.

U prijavi treba navesti za koju se kategoriju dostavlja prijava.

Stručno povjerenstvo će prijavljene objekte ocijeniti, i na temelju ukupne ocjene dodijeliti prigodne nagrade u dvije kategorije:

 

Više...
 

Obavijest o prodaji izrabvnom pogodbom

E-mail Ispis

KLASA: 320-01/12-04/45

URBROJ: 370-05-15-18

Zagreb, 11.05.2015.

Na temelju odredbe članka 50. stavka 3. Zakona o poljoprivrednom zemljištu („Narodne novine“, broj 39/2013) i članka 38. stavak 2. Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o poljoprivrednom zemljištu („Narodne novine“, broj 48/15) Agencija za poljoprivredno zemljište objavljuje

O B A V I J E S T

o podnesenom valjanom zahtjevu za prodaju izravnom pogodbom poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Josipdol.

Na temelju članka 50. stavka 1. Zakona o poljoprivrednom zemljištu prodaje se poljoprivredno zemljište u vlasništvu države koje graniči sa zemljištem podnositelja zahtjeva, a nalazi se izvan proizvodno-tehnoloških cjelina, čija veličina u Kontinentalnoj regiji Republike Hrvatske nije veća od 1 ha, koje je označeno kao:

k.č.br. 4133 (4777) u k.o. Oštarije, oranica,

površine 0,1263 ha, tržišna cijena iznosi 3.765,13 kn.

 

Više...
 

Osposobljavanje za rukovanjem motornom pilom

E-mail Ispis

O B A V I J E S T

Obavještavaju se svi zainteresirani stanovnici općine Josipdol, da će se u Općini Josipdol, a u suradnji sa  PUČKIM OTVORENIM UČILIŠTEM iz Karlovca, organizirati osposobljavanje za

-          Rukovanje motornom pilom

-         Rukovanje motornom kosilicom

-         Rukovanje poljoprivrednim traktorom

-         Rukovanje viličarem.

Stručno osposbljavanje održati će se u prostorijama Općine Josipdol dana 16.  svibnja 2015. godine sa početkom u 10,00 sati.

Na dan održavanja stručnog ospobljavanja polaznici nisu u  obvezi plaćati, već tada biti dogovoreni načini i uvjeti plaćanja stručnog ospobljavanja.

Mole se svi zainteresirani stanovnici  za stručno osposobljavanje  da se prijave u Općini Josipdol na kontakt brojeve: 047-581-298, 581-633, ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ,  najksnije do 14. svibnja 2015. godine do 13,00 sati.

OPĆINA JOSIPDOL

 

 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  8 
 •  9 
 •  10 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »


Stranica 1 od 29

Općina Josipdol,
Ogulinska 12 ,
47303 Josipdol
 
 Tel: 047/581-298
 047/581-633
Fax:047/581-609
 
opcina-josipdol@ka.t-com.hr