Josipdolski portal

 • Povećaj slova
 • Resetiraj
 • Smanji slova
Općina Josipdol

Održana redovna skupština TK Josipdol

E-mail Ispis

(tekst izvor: TK Josipdol)

Održana redovna skupština Teniskog kluba Josipdol u petak 13. studenog 2015. u prostorijama Općine Josipdol. U službenom djelu podnesena su izvješća o radu. Financijsko izvješće podnesla je tajnica Kluba. Dok je izvješće o radu u 2015. godini podnesao trener Bojan Grba.

Odmah na početku 2015 godine izrađeni su izvještaji o poslovanju i bilješkama za 2014. godini. Klub je dužan voditi dvojno knjigovodstvo, te svoje poslovanje predavati u uredima FINE što već dvije godine uzastopno i radi. Zatim 2. veljače odobren nam je projekt nabavke majica od strane Općine Josipdol. Odobreno nam je 35 majica. Pri predaji majica nedostajalo nam je 5 majica te je taj dio snosio Klub. 5. veljače Klub je organizirao odlazak na jedan od dva ATP turnira koji se igraju u Hrvatskoj. Turnir se igrao u Zagrebu, a mi smo gledali mečeve: Mate Delića i Ivana Dodiga i meč dana Ive Karlovića i Marcosa Baghdatisa.

Treninzi su se redovito održavali u dvorani ponedjeljkom i srijedom u terminima od 16:00 do 19:00 sati. Tek u svibnju su nam vremenski uvjeti dozvolili izlazak na vanjski teren koji je najprije trebalo urediti.

Više...
 

JAVNI POZIV nositeljima prava na nekretninama

E-mail Ispis

REPUBLIKA HRVATSKA
ŽUPANIJA KARLOVAČKA
OPĆINA JOSIPDOL
OPČINSKI NAČELNIK
KLASA: 940-01/15-01/15
URBROJ: 2133/13-01-15-03
Josipdol,  13. studeni  2015. godine

 

JAVNI POZIV

nositeljima prava na nekretninama
koja neposredno graniče sa zemljištem na kojem je izvedena nerazvrstana cesta
u ulici  Mihaljevići  u naselju  Oštarije

 

Obavještavaju se nositelji prava na neknretninama koje neposredno graniče sa zemljištem na kojem je izvedena nerazvrstana cesta;

 

Više...
 

Uklanjanje minsko - eksplozivnih sredstava u Oštarijama

E-mail Ispis
Policijski službenici protueksplozijske zaštite svaki će radni dan od 16. do 27. studenog uništavati zaostala eksplozivna sredstva izvan ograde bivšeg vojnog skladišta u Oštarijama.
Zbog sigurnosti pojedina eksplozivna sredstva bit će uništavana na samom mjestu pronalaska, a preostala na Vojnom poligonu Eugen Kvaternik na prostoru Oštarijskih Dolova.

Druga je to faza uklanjanja ove ubojite opasnosti na području Oštarija, a građane se obavještava kako, zbog detonacija, ne bi došlo do nepotrebnog uznemiravanja.
 

Produženi ljetni period pogodan za uređenje okoliša i pripremne radove za zimsko održaavanje prometnica

E-mail Ispis

Obzirom na produženi „ljetni period“ i poboljšanje vremenskih uvjeta, djelatnici Općine Josipdol uz pomoć djelatnika na javnim radovima uspjeli su u proteklom periodu užurbanim tempom urediti niz površina koje su nagrđivale izgled naše općine i stvarale nam poteškoće u zimskim uvjetima, te kod odvoza komunalnog otpada i održavanja cesta.

U zadnjih petnaestak dana uređen je pristup do vidikovca na dijelu od Lovačkog doma do crkve na Viničici i okoliš. U tijeku je  „pikaniranje“ kamenja u dogovoru sa vlasnikom parcele da ne dolazi do oštećenja vozila i fino planiranje bez strojnih zemljanih radova.

U tijeku je i uređenje puta u Šušnjevm selu – „put do Drage Božičevića“ oko kojeg imamo otvorene prijepore još iz 2007. godine zbog neriješenih vlasničkih odnosa. Pri završetku su zemljani radovi i pripreme za asfaltiranje uz uređenje proširenja za okretanje komunalnog vozila. U sklopu istih radova izvršena je sječa granja i stabala koja su nam stvarala poteškoće  i izvršena je rekonstrukcija elektrosnadbjevanja.

U narednom tjednu planira se još asfaltiranje dijela ceste kroz korito na „Mostišću“ , dijela puta u Grdićima i na Cerovniku prema Ivanu Vidoš, te strojno podravnanje dijela puta u Pavlićima u dužini od 200 metara.

U prošlom tjednu postavljeno je iza zgrade općine „ekološko spremište“ i proslijediti će se informacija oko načina odlaganja predviđenih kategorija otpada našim sumještanima.

 

 

Načelnik Zlatko Mihaljević

 

 

Više...
 

Izvješće sa 11. sjednice Općinskog vijeća

E-mail Ispis

U Općini Josipdol dana 6. studenog 2015. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Zdravka Jandrlića  održana je  11. sjednica Općinskog vijeća sa dnevnim redom;

1. Aktualni sat

2. Prihvaćanje zapisnika sa 10. sjednice Općinskog vijeća općine Josipdol

3. Izvješće Općinskog načelnika o radu u razdoblju od ožujka do listopada 2015. godine

4. Prihvaćanje drugih Izmjena i dopuna Proračuna općine Josipdol za 2015. godinu

5. Prihvaćanje izmjena i dopuna Financijskog plana Dječjeg vrtića Josipdol za 2015. godinu

6. Donošenje Odluke o  prijenosu poslovnih udjela t.d. CENTAR ZA GOSPODARENJE OTPADOM KARLOVAČKE ŽUPANIJE KODOS d.o.o. na Karlovačku Županiju

7. Donošenje Odluke o razrješenju mrtvozornika dr. Karmen Krpan Krizmanić i imenovanju mrtvozornika dr. Petre Šuljić

8. Donošenje Odluke o dodjeli finacijske potpore Općini Saborsko

9. Donošenje Odluke o osnivanju Savjeta mladih općine Josipdol

10. Donošenje Odluke o usvjanju Procjene ugroženosti stanovništva, materijalnih i kulturnih dobara i okoliša za općinu Josipdol

 

Više...
 

Završen Program javnih radova za 2015.godinu

E-mail Ispis

Dana 9. studeni 2015. godine završen  je Program javnih radova u 2015. godini koji je proveden u Općini Josipdol u 2015. godini u razdoblju od 10. kolovoza 2015. godine do 9. studeni 2015. godine.

U programu javnih radova bilo je zaposleno 15 djelatnika, i to 11 žena i 4 muškarca.

Svi poslovi planirani u programu javnih radova su odrađeni na obostarno zadovoljstvo radnika u javnim radovima i Općine Josipdol kao poslodavca.

Općina Josipdol nezadovolja je činjenicom da joj nije odobren Program javnih radova u planiranom  trajanju od 6 mjeseci već joj je program skraćen na tri mjeseca zbog nedostatka sredstava u državnom proračunu te kasnog započimanja sa projektom. Da je s projektom započeto u proljeće kad je proveden natječaj odradilo bi se puno više poslova za opću društvenu korist.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  8 
 •  9 
 •  10 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »


Stranica 1 od 55