l Početna l Kontaktirajte nas l Vijesti l Linkovi l

Početna
OPĆINSKO VIJEĆE
Sastav
Poslovnik
Statut
Sjednice
Zapisnici
Važne odluke
OPĆINSKI NAČELNIK
Općinski načelnik
Uredovno vrijeme
Odluke
Izvješća
IZVJEŠĆA
Izvješća
PRISTUP INFORMACIJAMA
Pravo na pristup informacijama
Službenik za informiranje
Osoba za nepravilnosti
Katalog informacija
Naknade
Zahtjev za pristup-(obrazac)
Dopune i ispravci-(obrazac)
Ponovna uporaba-(zahtjev)
JAVNA NABAVA
Javna nabava
Javni natječaji
Javni poziv
Registar ugovora
PRORAČUN
Proračun Općine Josipdol
PROSTORNI PLAN
PROSTORNI PLAN - JOSIPDOL
JEDINSTVENI UPRAVNI ODJEL
Uredovno vrijeme
Službenici
Kontakti
OBRASCI
Subvencije
IZBORI
Općinsko Izborno povjerenstvo
Kontakti
Lokalni
Parlamentarni
Predsjednički
Anketa
Syndicate


  
Općina Josipdol
1. Božićmi sajam Ispis E-mail
Općina Josipdol   
Ponedjeljak, 15 Prosinac 2014
Image
 
Poticaji za umjetno osjemenjivanje krava i krmača Ispis E-mail
Službenik za informiranje   
Nedjelja, 07 Prosinac 2014

OBAVJEŠTAVAJU SE POLJOPRIVREDNICI SA PODRUČJA OPĆINE JOSIPDOL DA DO 19. PROSINCA 2014. GODINE MOGU, SUKLADNO PROGRAMU POTPORE U POLJOPRIVREDI I RURALNOM RAZVOJU OPĆINE JOSIPDOL, PODNIJETI ZAHTJEVE ZA ISPLATU POTICAJA ZA UMJETNO OSJEMENJIVANJE KRAVA I KRMAČA.

Opširnije...
 
Neretvanske mandarine za školu i vrtić Ispis E-mail
Općina Josipdol   
Petak, 21 Studeni 2014

ImageJoš jednom žitelji općine Josipdol pokazali su da imaju veliko srce, te su u jučerašnjoj humanitarnoj akciji pomogli žiteljima Dubrovačko -neretvanske županije kroz kupnju 3.300 kilograma mandarina. Općina Josipdol se je takodjer priključila ovaoj humanitarnoj akciji kupnjom 200 kilograma mandarina za potrebe Dječjeg vrtića Josipdol i OŠ josipdol.
 Svim donatorima veliko HVALA!

 

Opširnije...
 
Pravo na pristup informacijama Ispis E-mail
Općina Josipdol   
Utorak, 18 Studeni 2014
Pravo na pristup informacijama.pdf
 
Proslava 150. obljetnice rođenja feldmaršala Mihovila Mihaljevića Ispis E-mail
Općina Josipdol   
Nedjelja, 26 Listopad 2014

Image U pratnji župana Karlovačke županije g, Ivana Vučića i načelnika Općine Josipdol g. Zlatka Mihaljevića , udruga europsko vojno-povijesnih grupacija na čelu sa predsjednikom general-majorom Helmut A. J. Eberlom posijetila je grob pokojnog Mihovila Mihaljevića na mjesnom groblju u Oštarijama te položila cvijeće i zapalili svijeće. Ovaj Oštarac bio je jedini Hrvat s činom feldmaršala u Austrougarskoj vojsci u 1. Svijetskom ratu.  Nakon odavanja počasti sudionici su se uputili na svetu misu zadušnicu za Mihovila Mihaljevića i sve poginule u Velikom ratu.

 

Opširnije...
 
Odgovor na upite mještana o trasi nizinske pruge Ispis E-mail
Općina Josipdol   
Četvrtak, 23 Listopad 2014

Na pozive sumještana oko izvođenja ispitnih radova i ulaženja u posjede načelnik Mihaljević izdaje priopćenje u nastavku.

" Na adresu Općine Josipdol nitko se nije obratio od projektanata nove trase nizinske pruge te ovim putem upućujem vlasnike zemljišta da mogu zabraniti pristup izvođačima na svoj posjed i zatražiti pisano obrazloženje od istih.

Nastavno na vijest objavljenu na portalu Radio Mrežnica od 22.10.2014. godine obaviještavam Vas da je održan sastanak 09.10.2014. godine u upravi HŽ-a u Zagrebu na kojem sam sudjelovao sa županijskim pročelnikom g. Marinkom Maradinom i Martinom Gucek voditeljicom EU projekata gdje je razmotreno sadašnje stanje projekta i do kuda se došlo, a vezano oko dogovora trase i predstojećih koraka izrade strateške procjene.

Načelnik ističe da se nada da su sadašnja razmišljanja i predložena nova planska riješenja na tragu onih stajališta Općine Josipdol iz 2009. godine kada se po prvi put razmatralo oko trase nove nizinske pruge koja bi trebala prije kolodvora Skradnik skrenuti prema postaji Košare i prema Oštarijama te se nebi ulazilo u prostor naselja Josipdol. Nadam se da će strateška procjena to i potvrditi. Konačno riješenje biti će predloženo po izradi svih dokumenata i provedbi javne rasprave o predloženim izmjenama trase nizinske pruge  koje se predviđaju za kraj ove ili početak iduće godine."

 
Dan neovisnosti Ispis E-mail
Općina Josipdol   
Srijeda, 08 Listopad 2014

ImageDan neovisnosti blagdan je u Hrvatskoj koji se obilježava 8. listopada i neradni je dan. Toga dana 1991. godine Hrvatski sabor je jednoglasno donio Odluku o raskidu državnopravnih sveza s ostalim republikama i pokrajinama SFRJ. Sabor je pritom utvrdio da Republika Hrvatska više ne smatra legitimnim i legalnim ni jedno tijelo dotadašnje SFRJ, te da ne priznaje valjanim niti jedan pravni akt bilo kojeg tijela koje nastupa u ime bivše federacije, koja više kao takva ne postoji.

Toga datuma dogodila su se još dva važna događaja vezana uz hrvatsku neovisnost. 8. listopada 1075. u Solinu je okrunjen kralj Zvonimir (krunom koju mu je poslao papa Grgur VII., što je bila potvrda priznanja Kraljevine Hrvatske kao međunarodnog subjekta), a 8. listopada 1871. Eugen Kvaternik pokrenuo je Rakovičku bunu, jedan u nizu neuspjelih pokušaja da se ostvari neovisnost Hrvatske.

Izaslanstvo Općine Josipdol predvođeno Općinskim načelnikom Zlatkom Mihaljevićem povodom današnjeg obilježavanja prisjetilo se svih žrtava koje su pale za stvaranje Hrvatske neovisnosti polaganjem vijenca i paljenjem svijeća kod centralnog križa na groblju u Josipdolu. U pratnji načelnika bili su predsjednik Općinskog vijeća Općine Josipdol Zdravko Jandrlić, zamjenik načelnika Nikica Jagnjić te tajnik općinske organizacije HDZ-a Vukelić Joso i predsjednica mladeži HDZ-a Dolores Špehar.

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 13 od 122


  
Općina Josipdol,
Ogulinska 12 ,
47303 Josipdol
 
 Tel: 047/581-298
 047/581-633
Fax:047/581-609
 
Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Zabava
Povijest
Informacije
Kultura i običaji
Školstvo
Sport
Udruge
Gospodarstvo
Vatrogasci
Zdravstvo
Vremenska prognoza
Vijesti
Linkovi
Knjiga gostiju
Fotoalbum
Videoalbum
Download
Josipdol sada
Poslovni subjekti
Dodaj upis
Traži

Zadnje dodani subjekti
ECB Tečajna Lista
  • 1€  » »  HRK  HRK   7.6660
ECB :: 2014-12-19
  • 1$  » »  HRK  HRK   6.2432
ECB :: 2014-12-19
Arhiva

RSS vijesti

http://josipdol.hr, Powered by Joomla and Modifed by TrgoNet web hosting